Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2009, 20:22   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kristalle süslü koltuklar

Kristalle süslü koltuklar

Bursa'da oynanacak olan Türkiye-Ermenistan maçını izlemek için bugün Bursa'ya gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'a ikram edilmek üzere özel İskender Kebabı yapıldı. Cumhurbaşkanlığının isteği üzerine bugün Yavuz İskender'in eşi Türkan, oğlu Kayhan ve ekibi Gül ile Sarkisyan'ın bir araya geleceği Almira Otel'e gelerek önceden belirlenip hazırlanan menünün dışında güvenlik görevlileri ve sağlık uzmanlarının kontrolünde 25 kişilik protokol ile özel İskender kebabı yaptılar. İskender'in davetlilere akşam yemeğinde ikram edileceği öğrenildi.

CUMHURBAŞKANLARINA KRİSTAL TAŞLARLA SÜSLÜ KOLTUK
Bu arada Bursalı bir firma tarafından swarovski'nin kristal taşlarıyla süslü koltuk takımı hazırlandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Serj Sarkisyan'ın oturacağı koltuklar karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Stadı'nın şeref tribününe konuldu. Firma sahibi Süleyman Kara, koltukların maçın oynanacağı Atatürk Stadı'na getirilmesi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, gelen talep üzerine özel bir oturma grubu hazırladıklarını söyledi. İki tekli, bir ikili koltuktan oluşan oturma grubunun, tamamen el işçiliğiyle hazırlandığını belirten Kara, “Büyük ölçüde yapımında rugan deri kullanılan koltuğu, Swarovski'nin taşlarıyla süsledik. Oturulan yerleri ise kadifeyle kapladık. Koltukların ayakları ise lake. İmalat sırasında en iyi malzemeler kullanıldı. Hiçbir masraftan kaçınılmadı. Koltuk takımının toplam değeri 10 bin doları buldu." dedi.
Kara, “Koltuk takımı için para aldınız mı veya maç sonrası geri alacak mısınız?" sorusuna, “Hayır, para talebinde bulunmadık. Biz, gelen talep doğrultusunda koltuğu hazırladık. Bunu, geri almak için de yapmadık" yanıtını verdi.


14.10.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla