Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2009, 20:41   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boluspor galibiyete şartlandı

Boluspor galibiyete şartlandı

Boluspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, sakat futbolcuların iyileştiğini, Altay deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Bank Asya 1'inci Ligi'nde mücadele eden Boluspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altay maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift antrenman yaparak karşılaşmaya hazırlanan kırmızı beyazlılarda, ayak tarak kemiğinden ameliyat olan Fatih Gül ve sağ adalesinde çekme olan İbrahim Yavuz dışında eksik bulunmuyor. Bugün akşam yapılan antrenmanda düz koşu yapan futbolcular açma germe hareketlerinden sonra yarı sahada maç yaptılar.
Sakat futbolcuların düzelmeye başladığını açıklayan Coşkun Demirbakan, "Diğer maçlara olduğu gibi Altay karşılaşmasına da aynı şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah kazanıp döneriz. Sakat oyuncularımızın durumu geçtiğimiz haftadan daha iyi. Sıkıntımız yok. İstatistikler Altay'ın iç sahada puan kaybettiğini gösterse de bizi ilgilendirmiyor. Bu iş istatistikle olmaz. Futbol her zaman enstantane oyunu. Bir hafta bir haftayı tutmaz. Futbol günlük bir oyundur. O gün kim isterse, kim akıllı olursa, kim profesyonelce oynarsa kazanır. Bizde Altay deplasmanından puanla dönmek istiyoruz" dedi.
Sezon başında kasığı yırtılan ve geçtiğimiz hafta yeşil sahalara dönen Zafer Şakar, "GiresunGSakatlıktan yeni çıktım. 1 haftalık çalışma ortamı buldum. Daha çok çalışarak takıma katkı sağlamak istiyorum. Hedeflerim var. Bu da ancak sahada olur. Bunu başarmak için sahaya çıkıp oynamam lazım. Altay deplasmanda daha iyi oynayan bir takım. İçerde puan kaybediyor ama bizi ilgilendirmiyor. O gün bizim ne yapacağımız önemli. Hocamızın bize vereceği taktiği yerine getirdiğimiz taktirde yenemeyeceğimiz takım yok" diye konuştu.
Altay deplasmanından puanla dönmek zorunda olduklarını belirten forvet oyuncusu Ümitcan ise şöyle konuştu:
"Giresun maçına çok iyi hazırlandık ve kazandık. Altay maçına da iyi hazırlanıyoruz. Kazanmak için gideceğiz. Çıkışımızı sürdürmek için Altay'ı yenmek zorundayız."
Kırmızı beyazlılarının tecrübeli kaptanı Serdar Samatyalı ise, Altay ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarını kazanıp seri yakalamak istediklerini söyledi.


14.10.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla