Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2009, 22:37   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beykoz 1908'de Elmas dönemi sona erdi

Beykoz 1908'de Elmas dönemi sona erdi

TFF 2. Lig 1. Grup ekiplerinden Beykoz 1908'de, teknik direktör Yaşar Elmas, görevinden ayrıldı. Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezalar nedeniyle üst üste maçlara takımın başında çıkamayan Yaşar Elmas, alınan başarısız sonuçlar sonrası bugün yönetim kuruluna istifasını sunarken, Beykoz Kulübü Başkanı Zeki Aksu, istifanın kabul edildiğini açıkladı.
Zeki Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Hocamızın istifasını kabul ettik. Yaşar Elmas, çok zor bir dönemde göreve geldi ve biz hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Beykoz Kulübü'nün kapısı her zaman kendisine açıktır. Kurduğu kadroya ve kendisine inancımız hala tam, ancak gelinen noktada istifasını saygıyla karşılıyoruz. Biz büyük bir camiayız. Birlik ve beraberliği yakalarsak, yolumuza başarılı olarak devam edebiliriz'' dedi.
Takım olarak grupta şanslarının sürdüğünü kaydeden Aksu, ''Kaybedilmiş bir şey yok. Alacağımız seri galibiyetler, takımımızı hak ettiği yerlere getirebilecektir. Camiadan tek beklentimiz, bize inansınlar ve biraz sabır göstersinler'' ifadelerini kullandı.
Aksu, sözlerini şöyle tamamladı:
''Yeni hoca arayışlarımıza başladık. Gündemimizdeki 5-6 isimle görüşmelere hemen başlanacak. Sonunda yönetim kurulu olarak bir değerlendirme yapacağız. Zorlukları bizimle aşabilecek hocaya ihtiyacımız var. Yardımcı hocamız Ahmet Yılmaz takımın başında devam edecek. Yeni hocamız gelse de alt kadroyu değiştirmeyeceğiz. Bunu kabul edecek bir teknik direktörle anlaşılacak. İnce eleyip sık dokuyacağız. Bu hafta sonuna kadar da arayışlarımız sonuçlanabilir.''


Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla