Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2009, 16:03   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Bizi futbolcular değil, seyirci yıktı"

"Bizi futbolcular değil, seyirci yıktı"

Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrapetyan, Ermeni takımını Bursa'da Türk milli takımının değil, seyircinin yarattığı psikolojik baskının yıktığını öne sürdü. Bursa Atatürk Stadı çıkışında Ermeni "A1+ kanalına ait internet sitesinin sorularını yanıtlayan Hayrapetyan, "Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?ö şeklindeki soruya "Maçı kaybettikten sonra nasıl hissedebilirim? Tabii ki kötüö diye cevap verdi.
Hayrapetyan, A1+ muhabirinin maç hakkındaki genel yorumunun nasıl olduğu şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi: "Skordan dolayı futbolcularımızı suçlayamam. Türklerin psikolojik baskısı altında oynamak gerçekten güç. Maçın ilk yarısında, baskı nedeniyle oyuncularımızın kafası karıştı ve seyircinin psikolojik baskısından çok etkilendiler. Bizi Türklerin futbolu değil seyirci baskısı yıktı. Ancak futbolcularımız daha sonra kendilerini toparladılar ve oyunlarını oynadılar.
Hayrapetyan, Bursa'nın taraftar baskısı açısından Türkiye'deki en kötü statlardan biri olduğunu iddia etti.
Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı, bu psikolojik baskıya rağmen Türk futbol takımının dünyadaki en güçlü takımlardan biri olduğunun da unutulmaması gerektiğini söyledi.
Bu arada A1+ muhabiri ise, Bursa Stadı'ndaki taraftar baskısından sadece oyuncuların değil, Ermeni gazetecilerin de etkilendiğini yazdı. Maçtan sonra bazı Ermeni gazetecilerin ağladığını belirten A1+ muhabiri, "Bir Ermeni gazeteci, ağlayanları göstererek bunun moral açıdan da Türkler için zafer olduğunu söyledi diye yazdı.


15.10.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla