Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 22:56   #12
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Aydin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
NAMAZ KILMAYAN BÜTÜN MÜMİNLERE ZULMETMİŞ
Namaz kılmayan, her şeyden önce bütün müminlere zulmetmiş olur. Çünkü her namazda (Esselamü aleyna ve ala ibadillahissalihin) demekle bütün müminlere dua ediliyor.(Ettahiyyatü de)

Namaz kılmayan, her gün beş vakit namazda sünnetlerle beraber 21 kere tekrarlanan bu duadan Müslümanları mahrum bırakıyor. Kıyamette bütün müminler bu haklarını namaz kılmayanlardan alacaktır. (Dünyada kaç Mü'min var hesap etmeli! Hepsi namaz kılmayandan bunun hesabını alacaktır! Ne dehşetli bir borç!)

NAMAZ KILMAMANIN 6 ZARARI

Namaza gevşeklik gösteren müminler, yani namaza gereken önemi vermeyenler birçok azaba ve cezaya uğrarlar. Bunlardan dünyadaki 6 zararı şunlardır:

Birincisi: Ömründen bereket kalkar. Çeşitli hastalıklar, aşağılıklar, hakaretler ve zilletler içerisinde hayat sürer.

İkincisi: Cenâb-ı Hakkın hizmetinde bulunan kimselerin simalarında, kendi yaratılışlarındaki güzellik ve cemâlden ayrı olarak bir başka güzellik ve cemâl vardır ki, namaz kılmayanlarda bu yoktur.

Üçüncüsü: ALLAHü teâlâ hiçbir ameline ecir vermez. Yani günde müteaddit defalar sadaka verse, birçok yetim sevindirse, yedirse, giydirse, günlerce Kur’ân-ı kerîm hatmetse, başka buna benzer ibâdet, taat ve iyilikler yapsa, Cenâb-ı Hak ona zerre kadar ecir ve sevap vermez.

Dördüncüsü: ALLAHü teâlâ namaz kılmayanların duâlarını kabul etmez. Tıpkı dünya işlerinde, dilekçe yazan bir kimsenin, dilekçesinin bir yerde takılıp esas yerine ulaşamaması gibidir.

Beşincisi: Bütün mahlûkat kendine kızar ve düşman olur. Hepsi onu reddeder. Salihler, yani müminler, ALLAHü teâlâya yâr olanlar, namaz kılanlardır. Ancak bunlar hayır ve berekete ve rahmete vesile olurlar.

Altıncısı: Salihlerin duâlarından hisse alamaz. Yani Müslümanların duâlarının bereketinden mahrum kalır. Mezarı önünden geçen bir Müslümanın okuduğu fâtihalardan faydalanamaz.

Büyüklerin dediği gibi; Her zaman, her koşulda İLLEDE NAMAZ, İLLEDE NAMAZ!!!
Click the image to open in full size.
bu kadar saçma ,bu kadar kitaptan uzak bu kadar gaflet dolu bir yazı olamaz...ancak cenab-ı allah ın takdirindeki şeyler dir bunlar..bunları ifade etmek resmen küfürdür..böyle şeyleri bu foruma getirmeyin...
dini hurafeleştirerek insanları ve nesilleri dinden uzaklaştırmayın..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla