Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 20:14   #1
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal
 
ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon14 "1 puandan daha fazlası"

Geçen sezon haftalar öncesinden “Şampiyon olacağız” diyen ve haklı çıkan Mustafa Denizli, Şampiyonlar Ligi için de iddialı konuştu: "Wolfsburg karşısında aldığımız 1 puan, bize ikinci turun kapısını açacak"

Wolfsburg beraberliğiyle birlikte, kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi puanını elde eden Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli umutlu konuştu... Geçen sezon takım ligde 6. sıradayken, “Şampiyon olacağız” diyerek iddiasını ortaya koyan tecrübeli çalıştırıcı, dün de Kara Kartallar’ın gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attığını dile getirdi. “Grupta oynadığımız ilk iki maç, talihsiz karşılaşmalardı. Bu grupta maçlar tamamlandığında, 1 puanın ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz” diyen Denizli, “Bugün, yolumuzu açan 1 puanı elde ettik. İkinci yarıda ne kadar iyi bir takım olduğumuzu kanıtladık. Kazanmak için oynadık, ancak pozisyonlardan faydalanamadık” ifadesini kullandı.

‘7 puan alacağız’
Beşiktaş’ın en az 7 puan alacağını belirten Denizli, sözlerini şöyle noktaladı: İstanbul’da oynayacağımız maçlar bizi yukarı taşıyacak. Manchester United deplasmanında da tavrımız farklı olmayacak. İngiltere’ye de kazanmak için gideceğiz. Asgari 7 puanla bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Başkanımız Yıldırım Bey de soyunma odasına geldi ve bizi tebrik etti. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.
__________________
iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim!

Click the image to open in full size.
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla