Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2009, 16:53   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ömer Aysan Trabzonspor'da !

Click the image to open in full size.

Trabzonspor'un, dün gece Ankaraspor'dan kadrosuna kattığı Ömer Aysan, bordo-mavili takımla anlaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Anlaşmanın ardından sabah saatlerinde Trabzon'a gelen Ömer Aysan, daha önce Bursaspor'da forma giyerken bordo-mavili takıma transferinin gündeme geldiğini, ancak gerçekleşmediğini belirterek, ''Kısmet bugüneymiş. Trabzonspor ile anlaştığımdan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Teknik direktör Broos ile tanıştığını ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağını ifade eden Ömer Aysan, ''Ankaraspor'un durumu nedeniyle biraz idman eksiğim var. Bunu da kısa sürede gidermeye çalışacağım'' diye konuştu.

Ömer Aysan, Trabzonspor'un kaliteli bir ekip olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

''Trabzonspor, şu anda hak ettiği yerde değil. Ama hak ettiği yere gelecektir. Ben de bunda katkı sağlamak için üzerime düşen her şeyi yapacağım. Türkiye'nin önde kulüplerinden birine geldim. Transfer de ben de üzerime düşeni yaptım. İnşallah bu formanın hakkını vereceğim. Başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum.''

Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla