Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2009, 21:55   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gladio Şaşırtacak

20 Kasım'da vizyona girecek olan Gladio'da oynayan Musa Uzunlar, filmin çok tartışılacağını söyledi.

Kanaltürk ekranlarında Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik' programına, sezonun ilk bölümünde Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncuları Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Musa Uzunlar ve Hüseyin Avni Danyal konuk oldu.

Yüksel Aytuğ, 20 Kasım'da vizyona girecek olan Gladio filminde başrolde oynayan Musa Uzunlar'a, filmin fragramında yer alan bir sahnede, İskender Büyük'ün mahkeme salonundaki gazetecilere dönerek "Yazın bunu; İskender Büyük, ikinci adamı açıklayacak" sözlerini sordu.

Filmde İskender'in neden birinci değil de ikinci adamı açıkladığını Musa Uzunlar, şöyle değerlendirdi:

"İskender Büyük, bunu Gladio filminde açıklıyor. Birinci adamın ismi John, Jack, William olmuş farketmez. Onu bulup mahkemeye çıkartabilecek misiniz? Önemli olan, kimi kullandıkları, kimi ele geçirdikleri diye. Yani birincinin, belki şu anda bir açılım yapmış oldum ama birincinin bu aşamada hiç bir önemi yok."



GLADİO İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPTI MI?

Uzunlar, filmden önce Gladio, derin devlet gibi bir takım konularda bilgi sahibi olduğunu ancak daha sonrasında rolün getirdiği çizgi ölçüsünde bu konuyla daha çok ilgilendiğini ifade etti.

Filmin içeriğiyle ilgili bilgiler de veren Musa Uzunlar, "Bu ülkede herşey çok çabuk değişiyor. Hükümetler çok çabuk değişiyor, birdenbire ılımlı İslam geliyor, faili meçhul cinayetler oluyor ve bizim gündemin çok değişmesine o kadar çok alıştık ki bunlar neredeyse olağan olmaya başladı" diyerek Türkiye'deki tüm bu olaylara Gladio çerçevesinden bakıldığını belirtti.

FİLM KENDİNDEN ÇOK KONUŞTURACAK

Filmin büyük bir kesimi etkileyeceği ve tartışılacağı kanısında olduğunu da belirten Musa Uzunlar, "Sinemaseverler dışında bu konuyla ilgilenen tarihçiler, gazeteciler, bu açılıma dikkat edecekler ve ilgilerini çekecek. Bazı şeyler de şaşırtacak" diyerek filmle ilgili merakı daha da arttırdı.(televizyon gazetesi)
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla