Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2009, 15:53   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lanetli film!

Click the image to open in full size.

Bu filmde oynayan oyuncuları gerçek hayatta ya yaralandı ya öldü...Antalya'nın Alanya ilçesinde çekimleri devam eden 'Kan Farkı' filminde oynayan oyuncuların başına gelmeyen kalmadı. Aynı filmde sahne paylaşacak olan oyuculardan birinin kazada ayağı koptu, biri motosikletin altında kalarak yaralandı, bir diğeri ise beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Oba Belediyesi ve Akdeniz Sinema Severler Derneği'nin katkılarıyla Serhat Arvas'ın yönetiminde çekimleri başlayan aksiyon gerilim filmin çekimleri bir hafta önce başladı. Sekiz gencin, beş kanun kaçağına karşı verdiği ölümüne mücadelenin anlatıldığı filmde bazı karakterler yaşamını kaybediyor. Oyuncular normal hayatlarında da yaşadıkları kaza ve ölümlü olaylar dikkat çekiyor.

Kan Farkı isimli aksiyon gerilim filmin çekim aşmasında ilk acı olayı filmde başrolü oynayacak olan manken Çiğdem Yüce yaşamıştı. Çekimler başlama aşamasında iken nişanlısı ile yaşadığı trafik kazasında bacağını kaybeden Yüce'nin, halen hastanede tedavisi sürüyor.

Filmin çekimlerinin başlamasından üç gün sonra ise 'Kan Farkı' isimli filmde bakanın oğlu Sedat'ı canlandıran 'baş kötü adam' karakteri oyuncu Sefa Çorbacı kaza geçirdi. Oba Kadıpınarı mevkiinde yapılan çekim sırasında kullandığı motorun yan yatması sonucu altında kalan Çorbacı, Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Çekime devam eden ekip tarihi Syedra Antik Kenti'nde işkence ve dayak dolu bir sahneyi çekerken ise oyuncu ve kamera ekibinin hemen yakınına şimşek inerek büyük panik yaşanmasına neden olmuştu. Oyuncular, yağmur da başladığı için apar topar bölgeyi terk etmişti.

Son acı olay ise 'Kan Farkı' film ekibinde yaşandı. Filmde ormanda odun keserken yaralanan bir köylüyü canlandıran gazeteci oyuncu Sedat Şahiner beyin kanaması geçirdi. Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahiner'in beyin ölümünün gerçekleştiği ifade edildi. Şahiner, Mahmutlar'da haftalık yayın yapan Cebeli Reis Gazetesi'nin kurucusu ve sahibiydi. Şahiner'in Konya'da yaşayan ailesi acı olayın arkasından Alanya'ya geldi'Kan Farkı' filminin oyuncularından Akdeniz Sinema Severler Derneği Başkanı Zeki Demir, Oba belediyesinin katkılarıyla çekimlerine başladıkları filmde arka arkaya yaşadıkları olumsuz olayların kendilerini son derece huzursuz ettiğini söyledi.

"Yaşadıklarımızdan sonra artık filmde rol alan oyuncular "'Acaba sıra hangimizde, yaşadıklarımız bir tesadüf mü ?' diye düşünmeye başladık." diyen Demir, "Şu an büyük korku yaşıyoruz. Filmin çekimini durduralım diyen arkadaşlarımız bile var. Ama her şeye rağmen çekimlerimizi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz." dedi.


__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..

Konu onursemih tarafından (28-10-2009 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla