Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2009, 16:25   #2
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Şanslıyız"

Click the image to open in full size.

Ziraat Türkiye Kupası play-off maçında Güngören Belediyespor'u 1-0 yenerek tur atlayan Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, kazandıkları için şanslı olduklarını söyledi.

Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın, iyi konsantre olamamaları nedeniyle kendileri için stresli geçtiğini ifade ederek, ''Güngören Belediyespor son dakikalarda golü atsa, durum farklı olacaktı. Kazandığımız için çok şanslıyız'' dedi.

Ertuğrul Sağlam, Güngören Belediyespor karşısında iyi oynayamamalarının nedenini, konsantrasyon eksikliğine bağlayarak, ''3-4 gün önce Turkcell Süper Lig'in iyi takımlarından birine 6 gol atıyorsunuz, bugün 2. Lig takımlarından Güngören Belediyespor'a karşı ise pozisyon bulamıyorsunuz. Bunun nedeni, konsantrasyon eksikliğidir. Başka bir izahı olamaz. Turu geçtiğimiz için şanslıyız'' şeklinde konuştu.

Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Metin Altınay ise Bursaspor ile kendi takımının kıyaslanamayacağını ifade ederek, ''Ancak biz çok iyi oynadık. 3-4 gol pozisyonumuz vardı. Onları değerlendirebilsek, bugün Bursaspor'u yenebilirdik. Beceriksizlik de vardı'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla