Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2009, 08:05   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kabusun kıyısından: 2-1

Ziraat Türkiye Kupası play-off turu mücadelesinde Galatasaray evinde, Bank Asya 1. Lig'in flaş ekiplerinden Bucaspor'u 2-1 mağlup etti ve gruplara kalmaya hak kazandı. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Galatasaray'ın golleri 17. dakikada Kewell ve 32. dakikada Arda'dan gelirken, Bucaspor'un tek golü 86. dakikada Kenan'dan geldi. Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Elano 34. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bucaspor 79. dakikada golcü oyuncusu Mehmet Batdal ile bir penaltı atışından yararlanamadı.
Galatasaray'da Kewell bir gol atıp, bir de asist yaparak maçın en etkili ismi oldu. Arda oyunda kaldığı 36 dakika boyunca forvette görev yaptı. Bucaspor ise güçlü rakibi karşısında zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yakalamayı başardı. Konuk ekibin karşılaşmanın ikinci yarısında bir topu da direkten döndü. Galatasaray özellikle maçın son anlarında çok zorlansa da gruplara kalmayı bildi.
Geçen sezonu ilk 4'te bitiren Beşiktaş, Sivasspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de katılımıyla grup müsabakaları beşer takımdan oluşan dört ayrı grupta olmak üzere toplam yirmi takım arasında tek devreli Lig usulüne göre oynanacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla