Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2009, 10:45   #11
caki-bjk
 
caki-bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Mehmet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun, TFF 3. Lig 1. Grup'ta ikinci sırada bulunan ve şampiyonluk hedefleyen Bursa Nilüferspor'a fahri danışman oldu. Uygun, "Bursa'da aynı sitede oturduğumuz aile dostum Nilüferspor Kulübü Başkanı Nevzat Tuna, Nilüferspor'a yardımcı olmamı istedi, ben de seve seve kabul ettim" dedi.
Uygun, Bursa Nilüferspor Başkanı Nevzat Tuna'nın teknik direktör Mehmet Ak'ın görevinden ayrıldığını söyleyip, kendisinden yeni bir teknik direktörle anlaşma sağlanıncaya kadar yardım talep ettiğini belirterek, "Başkan Tuna bunun dışında bana uzun vadeli güzel projelerden bahsetti. Kulübe danışman olarak hizmet vermemi istedi. Teknik adam olarak Türkiye liglerinde birçok takıma destek verdim, Başkan Tuna'nın isteğini de geri çeviremezdim" dedi. Uygun, şöyle devam etti:
"Başkan Nevzat Tuna ile takımı uzun vadede en azından Bank Asya 1. Ligi'ne çıkarma hedefleri doğrultusunda plan ve proje hazırladık. Ben de üzerime düşen görevi yerine getirebileceğimi söyledim. İki gündür de takımın antrenmanlarını izliyorum. Futbolcu kardeşlerimle bilgi birikimlerimi paylaşıyorum. Bundan da çok mutlu oluyorum. Birçok hocamızın da benim gibi, ikinci ve üçüncü liglerdeki takımlara destek vermeleri gerektiğine inanıyorum. Oralara giderek oyuncuların sorunlarını, sıkıntılarını, tesislerini yerinde görmeliler. Türk futboluna hizmet verme adına bu tür çalışmalarımı sürdüreceğim. Nilüferspor'da uygulayacağımız projenin başarılı olacağına da inanıyorum."

---------------------------------

suna bakin kendi yedigi b**u yetmemis gibi baskalari da davet ediyor




"" Bundan da çok mutlu oluyorum. Birçok hocamızın da benim gibi, ikinci ve üçüncü liglerdeki takımlara destek vermeleri gerektiğine inanıyorum.
""
__________________
Kosovali caki cilgin besiktasli
caki-bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla