Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2009, 21:00   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nefes Rekorları Alt-Üst Etti

Nefes" rekor kırıyor
Film vizyona girdiği ilk 3 günde büyük bir başarıya imza attı.
Click the image to open in full size.
Geçen hafta vizyona giren “Nefes: Vatan Sağolsun” filmi ilk 3 günde izlenme rekoru kırdı.

Vizyona gireli 3 gün olmasına rağmen dolduran sinemaseverler Nefes filmine büyük ilgi gösterdi. Irak sınırında görevli 40 askerin destansı öyküsünün anlatıldığı Nefes filmi 3’üncü günüde 334 bin 215 izleyici rakamına ulaştı.

Nefes böylelikle bu yaz gösterime giren filmler arasında hafta sonu en iyi açılış yapan film rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı.

Ayrıca Nefes’in fragmanı, film vizyona girmeden internette son bir ayda 2 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Filmin konusu:

“Nefes : Vatan Sağolsun”, 2365 metre yükseklikteki Karabal Jandarma Karakolu'nu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki kırk askerin hikayesidir.

Büyük çaplı bir sınır ötesi operasyonun başlamasıyla, telsiz röle istasyonunun bulunduğu Karabal Jandarma Karakolu'nun önemi daha da artmıştır. Çünkü operasyona katılan birliklerin haberleşmesi artık bu röle istasyonu ile sağlanacaktır. Güneydoğu’da Irak sınırına yakın bir ilçedeki Komando Tugayı'nda görevli Yüzbaşı ve emrindeki askerler, tipi ve karla mücadele ederek iki gün süren intikalin ardından karakola ulaşırlar.

Karakol'da bulunan Jandarma askerleri ile birlikte geçirdikleri günlerde acıyı, sevinci ve hasreti paylaşırlar; son güne kadar karakolu ve telsizi koruma görevlerini yerine getirmek için mücadele ederler.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla