Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2009, 23:08   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pana'yı Cisse Sırtladı

Panathinaikos [2 - 1] Panionios
9' [1 - 0] Djibril Cisse (pen.)
11' [2 - 0] Djibril Cisse
53' [2 - 1] S. Riera

Galatasaray'ın lider olarak sürdürdüğü UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 2. sırada bulunan Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 9. haftasında Panionios'u konuk etti.

Yeşil beyazlılar maça çok hızlı başladı. 7. dakikada kazanılan penaltıda müdahaleyi yapan Panionios Sulaimon oyundan atılırken topu beyaz noktaya diken Djibril Cisse, takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın hemen başında 10 kişi kalıp geriye düşen konuk ekip bu şoku üzerinden atlatamadan 2. golü de kalesinde gördü. İlk golün sahibi Fransız golcü bir kez daha sahne alarak farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken, 2. yarının hemen başında Riera Panionios'u umutlandıran golü attı.

Kalan dakikalarda Panathinaikos farkı arttırmak, Panionios ise beraberliği yakalamak için mücadele etti ancak taraflar gol kaydetmeyi başaramayınca ev sahibi ekip sahadan kritik bir 3 puanla ayrıldı, 5 Kasım'da grubun düğümünü çözebilecek Sturm Graz deplasmanı öncesinde moral buldu.

Bu galibiyetle puanını 25'e yükselten Panathinaikos, bir günlüğüne ezeli rakibi Olympiakos'a devrettiği liderliği geri aldı. Aynı sayıda galibiyet (8), beraberlik (1), puan (25) ve averaja (+13) sahip olan 2 düşman takımı attıkları gol sayısı ayırıyor. (18 - 16 Pana lehine)

11 puanda kalan Panionios ise haftayı 8. sırada tamamladı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla