Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2009, 12:49   #505
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Mansimov'dan Destek Ve Söz

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ın başkan adaylarından Murat Aksu ile birlikte hareket ettiği ileri sürülen Azeri işadamı Mübariz Mansimov da, dün oynanan Wolfsburg maçını izleyenler arasındaydı. Mansimov’un, Başkan Yıldım Demirören’le locada sohbet ettiği ve önemli kararların alındığı ifade edildi. Forbes tarafından Türkiye’nin en zengin 7. kişisi olan 41 yaşındaki Mansimov’un, “Seçimlerde Demirören’in yanındayım. Türkiye temsilcim de yönetime destek verecek. Bundan sonra Beşiktaş’ta daha aktif rol alacağım. Maddi konularda tüm kapıları, Siyah-Beyazlılar için ardına kadar açacağım” dediği öğrenildi.

Futbola ilgisi çok
Ülkesindeki Khazar Lankaran Takımı’nın da sahibi olan ve futbola son derece büyük ilgi gösteren Azeri işadamının kişisel serveti 1,5 milyar Dolar civarında. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Palmali Grubu’nun toplamda 48 şirketi bulunuyor. Mansimov, sahibi olduğu 129 gemi ile deniz taşımacılığında da ilk beşte yer alıyor. Demirören’e 30 milyon Dolar, artı tüm masraflarını üstleneceği bir dünya yıldızının sözünü veren Mansimov’un bu atılımı, camiayı heyecanlandırmış durumda.

İşte Mansimov ve Palmali Grubu
* Serveti 1,5 milyar Dolar * Çalışan sayısı 45 bin * Gemi sayısı 129 * Khazar Lankaran Takımı’nın sahibi * 2006’daki ciro 3 milyar Dolar * Rusya petrollerinden aldığı pay yüzde 75 * Azerbaycan’daki süt ürünleri fabrikasının değeri 20 milyon Euro
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline