Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2009, 14:43   #9
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
blackeaglecamaro1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
burdaki bütün arkadaşlara soruyorum bu zamana kadar gidip her ay kartal yuvasından ne kadar alışveriş yaptınız sesinizi duyar gibi oluyorum sııııııııffffffffıııııırrrrrrrr türkiye de 20 milyon beşiktaşlı var deniliyor ber biri 10 euro luk alışveriş yapsa sana eder 200 milyon euro onun için kusura bakmayın serdar la i.incemana laf söyleme lüksünüz yok alışveriş yapmayanlar için artı bu sene kaç kişi kombine aldı?
Alışveriş ve kombine konusunda kendince haklı olabilirsin. Ben kombinemle maça giden ve alışverişinide hem kendim için hemde etrafımdaki insanlara hediye olsun diye kartal yuvasından zaman zaman biri olarak yazıyorum.

Gel gelelim konun birde şöyle bir yönü var

Alıntı:
World Soccer dergisi, Avrupa'da bu yaz transfere en çok para harcayan 24 kulübü açıkladı. Real Madrid'in 158 milyon euro ile başı çektiği listeye, Beşiktaş 22.8 milyon euro ile 10. sırada girdi.
Görülüyor ki transfere çok büyük para harcıyoruz, futbolcuların da her ay aldığı milyon eurolarda ayrı.

Avrupa transfer borsasında en çok para harcayan kulüpler listesinde 10. sırada yer alan Beşiktaşta bu adamların işi ne ? Sahaya ne koyuyorlarki bunu hakediyorlar. bu hiç sorguladın mı. Avrupanın bir sürü dev ligi var, kulübü var hiçbiri bizim kadar para harcamamışlar. Ve bu paralar sırf bu sen harcanmadı yaklaşık 5 senedir, onlarca futbolcu milyonlarca eurolar verilecek gelip bedavaya gitti. Bunuda bir değerlendir istersen. Yani sorun para değil.

Ha bu transferler benim aldığım kombineden veya ürünlerden mi karşılanıyor, tabiki hayır. belki 3-5 miylonu bunlardan karşılanıyordur, geri kalanı sponsor reklamve en büyük payda Demirörenin cebindne verdiği paralardır bence.

Ayrıca Beşiktaşlılık kimliğini benimseyen herkesin kombine alması gerekmiyor ürün alması gerekmiyor bence beşiktaşlı olan herkesin konuşmaya ve eleştirmeye hakkı vardır farkımız bu zaten.

Tabiki imkanı olan fazlasıyla katkısını yapar.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline