Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2009, 17:44   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Hepimize yazıklar olsun!

Korkusuz Kalem Şemsi Birben yazdı: 'Hepimize yazıklar olsun'



Bu mudur Beşiktaşlılık? Bu mudur 106 yıllık koca çınara gönül verme?
Gelmeyin bir daha maça! Olmaz olsun sizin gibi Beşiktaşlılar...

Sevgili okurlar,


Dün İnönü Stadı'nda yaşananlar Beşiktaş tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Beşiktaş başkanına 'serefsiz' diye bağıranları Beşiktaş düşmanı ilan ediyorum. Tek tek bulun bu küfürbazları. Tek tek çıkartın kellerini. Bir daha bırakın İnönü Stadı'nda maç seyretmeyi önünden bile geçmemeliler Dolmabahçe'nin.

Bakın yönetimi sevmezsiniz kabulümdür. Eleştirebilirsiniz, hatta 'istifa' diye de bağırabilirsiniz. Ancak başkanlık makamında oturan kişiye küfür etmek orada duracaksın arkadaş!

Bugün çok doluyum, Bugün çok kızgınım. Aslında suçlu hepimiziz. Dün Seba'ya küfür edenler, daha sonra Bilgili'ye aynı çirkin sözleri sarfettiler. Bugün Yıldırım Demirören'e bu ayıp yapılıyor. yarın bu koltukta oturan değişecek. Kim gelirse gelsin maalesef aynısı yapılacak. Sen, ben, onlar hep beraber yapılanları sessizce izliyoruz.

Bu küfür edenleri leş kargaları olarak açıklıyorum. Haysiyetsiz, omurgasız insanlar. Maalesef bu adamlar artık Beşiktaş'ın kötü kaderi oldular. Bu adamlar Beşiktaş'a kötü bir gelenek kazandırdılar.
Aslında suçlu sadece onlar değil onları o
tribünde barındıran her Beşiktaşlı suçlu. Hepimize yazıklar olsun.

[email protected]



kaynak : Hepimize yazıklar olsun!
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla