Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2009, 00:43   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
RockStar Olmaya Hazır mısınız ?

Click the image to open in full size.

Efes Dark tarafından düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı rock müzik yarışması " Rock’n Dark "a başvurular 23 Ekim’de başladı. Efes Dark tarafından düzenlenen ve amatör rock gruplarına seslerini duyurma şansının yanısıra Türk Rock müziğine yeni soluklar kazandıran Rock`n Dark`a başvurular Rock'n Dark: Türkiye'nin Rock Platformu adresinden 23 Ekim`den itibaren yapılmaya başlandı. Başvurular ile ilgili tüm detayların yer aldığı web sitesi, bu sene yenilendi. Sıklıkla güncellenen ve zengin bir içeriğe sahip portal haline gelen Rock'n Dark: Türkiye'nin Rock Platformu müzik yazarı Tolga Akyıldız danışmanlığında Türkiye`nin tek rock müzik platformu olmayı hedefliyor.

Rock`n Dark treni bu sene yeniliklerle hareket ediyor
Türkiye genelinde 9 ayrı bölgede gerçekleşecek yarışma sonunda geçtiğimiz yıllardan farklı olarak en iyi grup, en iyi erkek vokal, en iyi bayan vokal ve en iyi sahne performansı seçilecek.

Yarışma sonucunda seçilen `en iyi grup`a hem single kaydı gerçekleşecek hem de çekilen klipleri MTV`de yayınlanacak. En iyi grup ayrıca yurtdışında gerçekleşecek festivalde sahne alma şansını yakalayacak.

Bu sene ilk defa seçilecek `en iyi erkek vokal`, `en iyi bayan vokal` ve `en iyi sahne performansı` kategorilerinde ödül alan yarışmacılar da yurtdışında yapılan bir festivale konuk olarak katılabilecekler.

Emre Aydın, Hayko Cepkin, Manga, ve Gripin , Rock`n Dark`ta…
Rock`n Dark, 2010 yılındaki müzik dolu serüvenine 9 Ocak, cumartesi günü Ankara`da başlayacak, sırasıyla Edirne, Çanakkale, Eskişehir, Bursa, İzmir, Antalya, İstanbul ve Mersin şehirlerinde devam edecek. Bölgelerinde yapılan elemelerde birinci olacak amatör rockçılar, nisan ayında İstanbul`da gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazanacak.

Creative Talent Promotions (CTP) organizasyonuyla gerçekleşen Rock`n Dark Müzik Yarışması kapsamında genç müzisyenlerin heyecan dolu mücadelesi, Emre Aydın, Hayko Cepkin, Manga ve Gripin gibi Türkiye`nin önemli rock müzik sanatçı ve gruplarının verdikleri konserler ile renklenecek.

Rock`n Dark`tan bir yenilik daha
Genç ve yetenekli müzisyenlere, rock dünyasında yer edinme fırsatı sunmayı amaçlayan Rock`n Dark, "Türkiye`nin rock platformu" sloganıyla rock severlerin buluşabileceği sosyal bir ağ oluşturmayı hedefliyor.

Tolga Akyıldız yönetiminde hazırlanan portal, sıklıkla güncellenen ve zengin bir içeriğe sahip olacak. Katılımcılar, rock dünyasından hazırlanan haber ve röportajları, Türkiye`nin tanıdığı usta kalemlerin yazılarını, rock severlere yönelik dosya konuları takip edebilirken, aynı zamanda; şarkı sözü, gitar tab`ları, teknik bilgiler gibi kaynakları ``www.rockndark.com` dan elde edebilecek.

Rock`n Dark tarafında kurulan portal katılımcılarına sağlayacağı profil açma, "müzisyen" profili takibi, tag, fotoğraf yükleme, grup oluşturma, gibi uygulamalar ile interaktif bir portal olmayı amaçlarken, düzenleyeceği etkinlikler ve yarışmalarla yılın her günü aktif olarak müzik severlerle birlikte olmayı hedefliyor.
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla