Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009, 09:23   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Elveda Dünya Kupası!

Click the image to open in full size.

13. Dünya 17 Yaş Altı (B) Gençler Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, çeyrek finalde Kolombiya'ya penaltı atışları sonucu 5-3 yenilerek, şampiyonaya veda etti.

Nijerya'da süren şampiyonada, bugün Bauchi kentindeki Ebubekir Tafawa Balewa Stadı'nda yapılan karşılaşmanın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. 15'er dakikalık 2 uzatma süresinin de aynı skorla tamamlanması üzerine penaltı atışlarına gidilen karşılaşmada, atışlar sonucu rakibine 5-3 yenilen milli takım, finallerden elendi.

Teknik direktör Abdullah Ercan yönetimindeki milli takım, maçın 20. dakikasında Muhammed Demir'in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikasına dek üstünlüğünü koruyan milli takım, şanssız bir biçinde 90. dakikada gol yedi. Kolombiyalı futbolcu Ramos, skoru eşitleyen golü bulurken, 15'er dakikalık uzatma sürelerinde her 2 takım da gol bulamadı.

Böylece penaltı atışlarına gidilen karşılaşmada ay-yıldızlı ekipten Orhan Gülle, Gökay İravul ve Okan Alkan atışlarını gole çevirirken, Furkan Şeker atışı kaçırdı. Kolombiya adına ise Arias, Morillo, Ramos, Catano ve Cuellar penaltı atışlarını gole çevirdi.

Kolombiya'ya penaltı atışlarında elenen milli takım, finallerde Birleşik Arap Emirlikleri'ni 2-0, Burkina Faso'yu 1-0, Kosta Rika'yı da 4-1 yenmiş, Yeni Zelanda ile 1-1 berabere kalmıştı.


Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla