Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2009, 10:16   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Özgener Sabır İstedi

Click the image to open in full size.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, "Teknik adam seçimimiz için biraz sabredin." dedi.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, ''Türk futbolunun başına seçeceğimiz teknik direktörümüzün Türk futboluna yön vereceğini düşünürsek biraz sabretmelisiniz. Ama (sabredin) derken (çok sabredin) demiyorum. Kısa sürede olur'' dedi.

Özgener, kendisini karşılamaya gelen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile Eskişehirspor Tesisleri'ne geldi ve incelemelerde bulundu.
Özgener, inceleme öncesi yaptığı açıklamada, Eskişehir'i ilk defa ziyaret ettiğini, bunun kente uzak olduğunu anlamına gelmediği, fırsat bulamadığından bu ziyaretin geciktiğini kaydetti.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve yöneticilerin Türk futboluna büyük katkısı bulunduğunu ifade eden Özgener, şöyle konuştu:
''Eskişehirspor'un hakkında konuşmaya gerek yok. Tarihe bakıldığından Eskişehirspor önemli başarılara imza atmış, futbola önemli katkıları olan bir kulübümüz. Eskişehir, halkıyla ve kamuoyuyla da futbola önem veren bir kentimiz. Eskişehirspor, Süper Lige renk katıyor. Ekim ayında Eskişehir'de Ermenistan Ümit Milli Takımı ile oynadığımız maçta takımımız destekleyen kent halkına teşekkür ediyorum. İlk defa bir ümit Milli takımın bu kadar çok taraftar topluluğu seyretti. Tüm maç boyunca da inanılmaz bir şekilde destek verdiler. Eskişehir'in bu futbol sevgisini bildiğimiz için 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığımızda maçların yapılacağı kentler arasında Eskişehir'i de belirledik. Kentteki futbol potansiyeli için kente yeni bir stat yapılması kaçınılmaz. Federasyon olarak bu konuda her zaman Eskişehirspor'un yanındayız.''

''YERLİ Mİ?, YABANCI MI? İMZALARKEN HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ''

Özgener, bir gazetecinin ''(A) Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü belirlendi mi?'' sorusu üzerine, ''Ben nereye gitsem o soruluyor. Çok da doğal sorulması. Çünkü, futbolun geleceği adına çok önemli bir karar. Biraz sabredeceksiniz. Türk futbolunun başına seçeceğimiz teknik direktörümüzün Türk futboluna yön vereceğini düşünürsek biraz sabretmelisiniz. Ama (sabredin) derken (çok sabredin) demiyorum. Kısa sürede olur. Yerli mi?, yabancı mı? İmzalarken hep birlikte göreceğiz''
diye konuştu.

Özgener, Denizlispor maçının ilk yarısında rakip oyuncuyla çarpışarak beyin travması geçiren Eskişehirspor'lu futbolcu Doğa Kaya'ya da geçmiş olsun dileklerini iletti.

''28 YILDIR İLK KEZ BİR FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI GELİYOR''

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal da Özgener'in Eskişehirspor için çok özel bir değer olduğunu belirterek, Özgener'in federasyon başkanlığına geldiği günden beri önemli ilerlemelerin olduğunu bildirdi.

Özgener'in Eskişehir'e gelmesinden mutluluk duyduklarını anlatan Ünal, ''Futbol Federasyonu Başkanının Eskişehirspor tesislerine gelmesinden dolayı heyecanlıyız. Bize onur verdi. Eskişehir'e 28 yıldır ilk kez bir Futbol Federasyonu Başkanı geliyor'' dedi.

Kaynak: AA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla