Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2009, 11:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool'da Cole Harekatı

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan Liverpool'da da Ocak ayında transfer planları yapılıyor. Kırmızılılar, özellikle zayıf kaldıkları hücum hattına takviye yapmak isterken; birinci sıradaki ismin West Ham United'ın forveti Carlton Cole olduğu iddia edildi.
Fernando Torres ve Steven Gerrard'ın arka arka sakatlanması üzerine zor duruma düşen Liverpool'da Benitez, mecburen David N'Gog Andriy Voronin'e forvette yer vermek zorunda kaldı.
Daily Mail'de yer alan haberde; Barcelona'nın ilgilendiği Javier Mascherano için İspanyollar'dan 40 milyon dolar isteyen Liverpool, bütçesinde yer açabilmek için Arjantinli oyuncusunu her an satabilir.
West Ham ile finansal sorunlar yaşayan Carlton Cole'un da Upton Park'tan ayrılmak istediği İngiliz medyasında sık sık yer alıyor. Geçtiğimiz transfer döneminde adı çok fazla takımla anılan Cole'u satmayan West Ham'ın yıldız futbolcusu ile bağları Ocak ayında her an kopma noktasına gelebilir. 26 yaşındaki forvet, 11 Premier Lig maçında 6 gol kaydederken; bunlardan bir tanesini de Liverpool'a atmıştı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla