Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 20:49   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yılın en iyi oyunu: Fallout 3

Click the image to open in full size.



Londra Oyun Festivali'nin finalinde açıklanan 27. Golden Joystick Ödülleri'nde Fallout 3 "Yılın En İyi PC Oyunu" seçildi.

LONDRA - İngiltere'de düzenlenen 27. Golden Joystik Ödülleri 30 Ekim'de açıklandı. 1,222,646 oyun verildiği oylama sonucunda Bethesda Softworks'ün Fallout 3 oyunu PC'de ve genelde yılın en iyi oyunu seçildi.

Nintendo'da yılın en iyi oyunu 'Call of Duty: World at War' seçilirken, Playstation'da yılın en iyi oyunu 'Killzone 2', Xbox'ta ise 'Gears of War 2' oldu. Yılın en iyi oyun üreticisi ise 'Warcraft' ve 'Call of Duty' gibi oyun serileri üreten Activision Blizzard ekibinin oldu.

Fallout 3 daha önce de Gamespy, PC Gamer, IGN ve GameTrailers gibi bir çok yayın ve kurumun yıllık değerlendirmesine de en iyi PC ve RPG oyunu ödülüne layık görülmüştü.

Fallout 3'ün öyküsü 2277 yılında geçiyor. Senaryoya göre 200 yıl önce Çin ve Amerika arasında meydana gelen nükleer savaşta dünya nüfusunun çoğu yaşamını yitirmiş, hayatta kalan az sayıdaki insan da nükleer serpinti tehdidi altında yaşam mücadelesi veriyor.


Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline   Alıntı ile Cevapla