Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2009, 19:40   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Acun'a var , A2'ye Yok

Beşiktaş A2 takımı, yarınki Fenerbahçe derbisini İnönü Stadı'nda oynamak istedi, yönetim izin vermedi. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Devler Ligi programına ise, stat bedelsiz olarak tahsis edildi.

Acı ama gerçek... Altyapısından yetiştirdiği oyuncularla Türk futboluna damgasını vuran Beşiktaş, son yıllarda futbolcu yetiştiremediği için sıkıntı çekiyor. Süleyman Seba döneminde tavan yapan özkaynak düzeni son yıllarda darbe üzerine darbe yiyor. Altyapıya verilmeyen önemin son örneği, dün yaşandı... A takıma oyuncu hazırlayan son durak olan A2 takımı, Fenerbahçe maçını İnönü Stadı’nda oynamak için yönetimine başvurdu. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, A2 takımına olumsuz yanıt verdi ve mücadelenin Ümraniye’de oynanmasını istedi.

Gruplarında liderler
Ama ilginç de bir durum vardı. Dün akşam saatlerinde bir televizyon programı için İnönü Stadı bedelsiz olarak verilmişti. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Devler Ligi programına, Beşiktaş İnönü Stadı tek kuruş alınmadan bedavaya tashih edildi. Tanju Çolak, Pascal Nouma, Elvir Boliç ve Hakan Ünsal’ın takımları, dün gece maçlarını oynadılar. Ancak Marmara Grubu’nda lider durumda bulunan Beşiktaş A2 takımı, kendi stadı yerine yarın maçını Ümraniye’de tesislerde oynayacak.

Yemen Ekşioğlu
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (16-11-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla