Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2009, 11:16   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şentürk:"İyi Oynadık Fakat Kaybettik"

TFF 2. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Etimesgut Şekerspor'da, teknik direktör Adnan Şentürk, Çorumspor'la dün yaptıkları karşılaşma ile ilgili olarak, ''İyi oynadığımız bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüz'' dedi.

Haftaya grubun lideri olarak başlayan Etimesgut Şekerspor, dün sahasında karşılaştığı Çorumspor'a 2-1 yenildi ve liderliği rakibine kaptırdı.
Şentürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok iyi oynadıkları bir karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Oyun üstünlüğünü rakiplerine kabul ettirdiklerini ifade eden Şentürk, takımının çok iyi oynadığını belirtti.
''Sadece bir maç kaybettik, ama çok önemli kazanımlarımız var'' diyen Şentürk, şöyle konuştu: ''Çorumspor çok güçlü bir ekip, onları da kutluyorum. Maça çıkarken çok eksiğimiz vardı. Ancak onların yerine görev verdiğim oyuncularım özveriyle çok iyi oynadılar. 'Eksik var' demek, o oyuncularıma haksızlık olur. İyi oynadığımız sürece kazanmaya devam edeceğiz. Çok olgun karakterli, özverili, onurlu, gururlu oyunculardan kurulu bir takımız. Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Bu takım önündeki tüm hedeflere kolaylıkla ulaşacaktır.''
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla