Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2009, 13:37   #1
leylaa
 
leylaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sizin için...bi zahmet okuyun:)

Şuursuz
Kadın doktara gider ve...- Doktor bey ben otobüste,yolda yürürken,evde,işte anlıycağınız heryerde gaz çıkarıyorum. Allahtan ne koku nede ses çıkarıyor lütfen bana yardımcı olunDoktor hemen reçeteye birkaç ilaç yazıp kadının kullanmasını söyler ve bir ay sonraya randevu verir.Bir ay sonra kadın doktora gider.-Doktor bey bana ne verdiniz?der. Hala gaz çıkarıyorum ama bu sefer çok kötü kokmaya başladı.Doktor kadına kafasını kaldırıp-Güzeel burnunuzun sorununu hallettik, sıra kulaklarınızda.
Lastik
Yaşlı adamın biri otobüse binmiş. Oturacak yer yokmuş. Ayakta duruken bastonu durmadan yerden kayıyormuş. Bunu gören genç bir adam yaşlı amcaya dönüp: - "Bey amca, o bastonun ucuna bir lastik takarsan kaymaz." demiş. Bunun üzerine yaşlı adam da genç adama dönüp: -" O lastiği baban zamanında takmış olsaydı ben şimdi oturuyor olacaktım." demiş
Kuşlar
İki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlardı,Birinci ihtiyar :"Şu güvercinlere ne zaman yem atsam, siyasetçileri hatırlıyorum" dedi. Diğer ihtiyar;"Neden...??? diye sorunca ekledi ;"Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar, havalanınca kafamıza sıçıyorlar..."
__________________
Click the image to open in full size.

Konu leylaa tarafından (28-11-2009 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir..
leylaa Ofline   Alıntı ile Cevapla