Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2009, 12:10   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Böyle Maç İzlemediniz

Click the image to open in full size.

Brezilya, Corinthians ile Flamengo arasında oynanan maçta yardımcı hakemin, bir taraftara yaptığı müdahaleyi konuşuyor.

YAN HAKEM,TARAFTAR,PENALTI VE KAVGA HEPSİ BİR ARADA (VİDEO)

Yardımcı hakemden müthiş defans! Brezilya Ligi'nde oynanan Corinthians-Flamengo maçında son derece ilginç bir olay yaşandı.
Ligde bitime 2 hafta kala oynanan ve şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan maçın son dakikalarında Flamengo'nun kazandığı penaltı atışı sırasında bir taraftar sahaya girdi ve penaltı noktasında duran topa vurmak istedi.
Ancak bu girişimi önceden fark eden maçın yardımcı hakemi, topun önüne geçerek taraftara profesyonel bir boksör gibi müdahale etti ve taraftarın topa vurmasına izin vermedi.
Yardımcı hakemin müdahalesiyle şaşkına dönen taraftar güvenlik güçleri tarafından saha dışına çıkartılırken; Flamengo adına penaltı atışını kullanan Leo Moura, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
Yıldız ismi Adriano'nun forma giymediği bu maçta Corinthians'ı 2-0 yenen Flamengo, ligde bitime bir hafta kala en yakın rakibinin 2 puan önünde şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladı.
Bu arada ev sahibi ekipte maça ilk 11'de başlayan Ronaldo ise sakatlanınca, 25. dakikada oyunu terk etmek zorunda kaldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla