Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2009, 01:20   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avantaj Arkasspor'da

Voleybol Erkekler Avrupa Konfederasyon (CEV) Kupası 1. tur ilk maçında Finlandiya'dan Isku takımını 3-1 yenen Arkasspor, İzmir'deki rövanş karşılaşması için avantaj sağladı. Arkasspor Basın Sözcüsü Uğur Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir'e avantajlı bir skorla döndükleri için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Bir üst tura çıkmayı garantiledik diyebilirim. Rövanş maçında seyircimizin de desteğiyle başarılı bir sonuç alıp, ikinci turdaki rakibimize odaklanacağız'' diye konuştu.
Öte yandan Arkasspor, Finlandiya'daki maçın ardından Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Tokat Belediyesi Plevnespor maçı için doğrudan Tokat'a gidecek.
Avrupa kupalarında 22. maçında 14. galibiyetini alan Arkasspor, rövanş maçını 10 Kasım Perşembe günü saat 19.00'da İzmir Atatürk Spor Salonu'nda oynayacak.
Arkasspor-Isku eşleşmesinin galibi bir üst turda, İspanya'dan Portol Palma takımıyla mücadele edecek. İspanya ekibi, birinci turdaki rakibi Hırvatistan'ın MOK Zagreb takımının kupadan çekilmesi nedeniyle bir üst tura yükseldi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla