Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2009, 20:08   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hiddink sessizliğini bozdu!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ilgilendiği Guus Hiddink, Türkiye hakkındaki kararını, Rusya Futbol Federasyonu Başkanlığı Seçimi'nden sonra verecek.

Hiddink, kendisiyle ilgilenen milli takımlar olmasına rağmen şu anda Rusya'dan ayrılmasının söz konusu olmadığını açıkladı.

63 yaşındaki Hollandalı teknik adam, dün akşam canlı olarak yayınlanan UEFA şampiyonlar Ligi maçlarında Hollanda televizyon kanallarından NOS'in stüdyo konuğu oldu. Yorumcu olarak katıldığı programda gelecek kariyeri konusunda da açıklamalar yapan ünlü Hollandalı teknik direktör, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) teklif aldığını bir kez daha doğrulayarak,"Türkiye Futbol Federasyonu'ndan aldığım teklif gerçekten beni onurlandırmıştır. Fakat daha önceki açıklamalarımda da söylediğim gibi, bu konuda henüz bir karar vermedim. Yeni yılın Ocak ayı sonunda Rusya Futbol Federasyonu Başkanlığı Seçimi olacak. Ben ancak o seçimden sonra bir karar verebilirim" diyerek şu anda kendisine yapılan teklifler konusunda bir karar almasının söz konusu olmadığını tekrarladı.

"Hayatımda hep açık sözlü ve dürüst oldum. Şu andaki Rusya Futbol Federasyonu Başkanı'na bir sözüm var. Şayet yeni seçimleri tekrar o kazanırsa, o zaman orada görevime devam edebilirim. Yeni mukavelem masanın üzerinde bekliyor" diyerek Rusya'da kalıp kalmayacağının seçimlere bağlı olduğunu söyledi.

Adı Güney Afrika, Arjantin ve Türk milli takımlarıyla anılan deneyimli teknik adam, play-off'ta Slovenya'ya elenmelerine çok üzüldüğünü belirterek, son günlerde futbolcuları hakkında çıkan 'Maç öncesi gece alemi yaptılar' dedikoduları konusunda "Bu iddialar dedikodudan başka bir şey değildir, bu söylentilere inanmıyorum. Benim futbolcularım böyle bir şey yapmazlar. Şu anda ispatlanmayan dedikodular konusunda futbolcularımı suçlamak büyük haksızlıktır" diyerek futbolcularına sahip çıktı.

Kaynak: DHA
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla