Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2006, 02:06   #1
guelinho
Guest
 
guelinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Son günde son BOMBA??? Iste Helguera..

Helguera Kartal'a

Tigana ısrarla istedi, 31 yaşındaki İspanyol yıldız alınıyor. 7 yıldır Real Madrid formasını giyen Helguera defansın her bölgesinde oynayabildiği için tercih edildi. Kartal transferi böylece kapatacak.

***

Helguera sürprizi

Düşük maliyeti nedeniyle rotayı İspanyol'a çeviren yönetim, yıllık 1.7 milyon euro ödemeye hazır.

Ricardinho, Delgado gibi yıldızları kadrosuna katmasına rağmen transferde hız kesmeyen Beşiktaş'ın yeni hedefinin Real Madrid'de gözden çıkarılan İvan Helguera olduğu öğrenildi. Edmilson, Boumsong ve Pascal Cygan'dan maliyetleri yüksek olduğu için vazgeçen, menajerlerin önerdiği F.Bahçeli Luciano'yu ise istemeyen yönetimin, kalitesine göre düşük bir maliyeti bulunan İspanyol yıldız için menajerleri devreye soktuğu belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2008'DE BİTİYOR
R. Madrid ile 2008'e kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen kulüp arayan Helguera için teknik direktör Tigana'nın da onay verdiği ifade edildi. Yönetimin, bonservisi 1.5-2 milyon, yıllık maliyeti de 1.1 milyon euro civarında olan 31 yaşındaki İspanyol yıldızı ikna edebilmek için yıllık 1.7 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.

ACELE ETMEK YOK
Helguera için devreye giren menajerlere, "Yarın akşama (Transfer için son gün) kadar bu işi bitirin" talimatını veren yönetim, İspanyol yıldızın kararını bekliyor. Ze Roberto ile ilgilendiği dönemde her görüşmede fiyatın yükselmesi nedeniyle sıkıntıya düşen yönetim, bu kez son güne kadar bekleme kararı aldı.
Fatih DOĞAN/FOTOMAC


Tabi kaynaga bakilirsa hic inanasi gelmiyor,ama öyle bisey varsa eger cok iyi bir is gercekten... Bence Helguera bizim aradigimiz adamlarin en önde gelenlerden biri..