Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 11:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ferhat Göçer Darüşşafaka Korosu ile 16 Aralık'ta Sahne Alıyor

Daily Motion
ERROR: If you can see this, then Dailymotion is down or you don't have Flash installed.



Ferhat Göçer, 16 Aralık 2009 Çarşamba saat 21:00'de TIM Maslak Show Center’da Darüşşafaka yararına düzenleyeceği konserde, 100 kişilik dev Darüşşafaka öğrenci korosu ile birlikte sahne alacak.

Click the image to open in full size.

8 Aralık 2009 Salı günü Okulumuzu ziyaret eden Ferhat Göçer, konser öncesinde öğrencilerle birlikte prova aldı. Ferhat Göçer, öğrencilerimizle bir gün geçirerek onları yalnızca bu konsere hazırlamakla kalmadı, aynı zamanda prova arasında yaptığı sohbetlerle, çocukların yaşamlarında önemli bir iz bıraktı. Anne ve babası da öğretmen olan Ferhat Göçer “Benim için konserde bu minik seslerle beraber olmak ve onlarla tanışma fırsatı bulmak ayrı bir önem taşıyor. Onların gözlerindeki ışık ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kez daha anlamamı sağladı. Bu konser hepimizin hayatının sonuna kadar hatırlayacağımız bir anı olacak “ dedi.

Click the image to open in full size.

Sezen Aksu'nun sözlerini yazdığı ve seslendirdiği “Bir Çocuk Sevdim Uzaklarda” parçası ile başlayacak konserde bu parçanın seçilmesi, hem çocukların duygularının dile getirilmesi hem de geçen yıl Darüşşafaka yararına düzenlenen konserlerin ilkinin Sezen Aksu tarafından verilmesi sebebiyle de önem taşıyor.

Prova sırasında duygularını basın ile de paylaşan öğrenciler, “Ferhat Abi, hem çok iyi bir doktor hem de çok iyi bir sanatçı. Ferhat Abi ile şahsen tanışmak bizlere, birşeyi çok isteyince yapabileceğimizi de gösterdi.” diyerek böyle dev bir sahnede, böyle dev bir sanatçıyla olmaktan duydukları heyecanı dile getirdiler.
100 öğrencimizin tek bir yürekten seslendirdiği “Bir Çocuk Sevdim Uzaklarda” şarkısı, prova anında bile tüm izleyenleri büyüledi.


En az 250 TL bağışınız karşılığında konseri “Özel Bölüm”den izleyebilirsiniz. Bağışınızı, anlaşmalı bankalar veya online bağış menüsü üzerinden yapabilirsiniz. Açıklama bölümüne lütfen "konser" yazınız.

40 TL’den başlayan konser biletlerinizi Biletix 'ten alabilirsiniz.


"Özel bölüm"den bilet almak için Mine Yiş’e 0212 444 1863 - 0541 680 39 28 numaralı hatlardan ulaşabilir veya [email protected] Bu ePosta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ‘a e-mail gönderebilirsiniz. Vereceğiniz telefon numarasından aranarak ve konser günü TİM fuayesindeki Darüşşafaka standından koltuk numaranız tarafınıza bildirilecektir.


Darüşşafaka Cemiyeti; bu konserin gerçekleşmesi için destek veren Ferhat Göçer ve ekibine, Kerki Organizasyon’a teşekkürlerini sunar.
Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla