Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2006, 08:31   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Delgado: Artist olan kazanır..

Click the image to open in full size.


Delgado: Artist olan kazanır


Arjantinli yıldız Delgado, hakem kararlarına isyan etti.


***

Artist mi olalım!

"Hakemin gözü önünde tekme yiyorum. Ama kendimi bağırarak yere atıp, iki de takla atmazsam faul çalınmıyor. Benim karakterim buna uygun değil".

Tepki ve destek
Beşiktaş'ın genç yıldızı Matias Delgado, hakemlere hem tepki gösterdi hem de destek oldu. Futbolcuların sahada hakem görmeden bir çok şeyi yapabildiğini belirten Delgado, "Hakemin gözü önünde bir tekme yiyorum ama kendimi bağırarak yere atıp iki de takla atmazsam, asla faul verilmiyor" dedi.

Beni Cordoba ikna etti

FUTBOL EKSTRA dergisine konuşan Delgado şöyle devam etti: "Türkiye'ye gitmemem için çok şey söylendi. Cordoba ile konuştum ve beni o ikna etti. Bugün bakıyorum da iyi ki Cordoba'yı dinlemişim. Asla pişman değilim. Ancak Basel'li yetkililerin transfer döneminde bana yaptıklarını asla unutmayacağım."

Beni resmen sattılar!
"Bana 'Beşiktaş'a sakın gitme' diyen İsviçreli yetkililer, siyah-beyazlılar masanın üstüne 5 milyon euro'yu koyunca, 'Beşiktaş harika bir kulüp' demeye başladılar. Basel'den Türkiye'ye gelirken beni bir kişi bile uğurlamaya gelmedi. Ne zaman ki İstanbul havalimanındaki o muhteşem taraftarları gördüm, işte o zaman rahat bir nefes aldım."

Çatı ustası olurdum
Futbolcu olmasaydı, çatı ustası olacağını belirten Delgado, "Annemin zoruyla orta okulu bitirdim" dedi. Arjantin Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyleyen genç yıldız, Türkiye'deki yabancı oyuncu sınırlaması için de "Bence 5'te kalmalı çünkü iskelet her zaman ülke futbolunun elinde olmalı" yorumunu yaptı.


-------

Delgado ya sonuna kadar katılıyorum..fifanın kural deil ama uyarısı var..yıldız oyuncuları koruyun diye..ama bu niyeyse delgado ya bir türlü uygulanmıyor..adam her maç yerden kalkamıyor bizim sevgili!! hakemlerimiz foul bile vermiyolar..bir de delgado iyiki çatı ustası olmamış..
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!
kartal17 Ofline