Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 13:59   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat Kriz Yarattı !

Eleştiri oklarına hedef olan yıldızın duran topları kullanmasına da takım içinden itirazlar var.

Teknik Direktör Denizli talimat verdi, Beşiktaş’ta frikikleri ve kornerleri Nihat atıyor. Ancak başta Tello olmak üzere bazı oyuncular bu durumdan rahatsız. Milli oyuncu gol atsın diye tüm pasların ona verilmesi de Bobo’yu kızdırıyor.

Nihat ne zaman gol atacak? Bu soru neredeyse sezon başından bu yana soruluyor. Skoru kötü sonuçlanan her maç sonrası Nihat’ın performansı sorgulanıyor. Ama Nihat’ın takım içinde de bazı sorunlara neden olduğu ortaya çıktı. Ona gol attırabilmek için neredeyse tüm topların Nihat’a verilmesi başta Bobo olmak üzere diğer oyuncuları küstürdü.

EN HUZURSUZ İSİM TELLO

Frikikler ve kornerlerin kullanımında da öncelik Nihat’a verildi. Mustafa Denizli’nin talimatı ile frikikler Nihat’a emanet edilirken, amaç bu oyuncunun gol atmasını sağlamak ve üzerindeki stres ile baskıyı alabilmek. Ama yıldızdan önce duran topları kullanan oyuncular bu durumdan pek de memnun değil. Özellikle de Tello bu konuda bir hayli rahatsız.

SOYUNMA ODASINDA TARTIŞMA

Bu problem Bursa maçında su yüzüne çıktı. İlk yarıda kazanılan bir kornerde Tello topu alıp köşeye dikti ancak Nihat koşarak bu oyuncunun yanına gelip topu aldı. Bu sırada Tello’nun asık suratı da ekrana yansıdı. Soyunma odasında da bu konuda bazı tartışmaların yaşandığı ileri sürülürken, Denizli’nin Nihat’ı ikinci yarı oynatmadığı görüldü.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla