Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 11:46   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Van Persie Endişesi

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'in genç yıldızlarından Robin Van Persie'nin sakatlığı konusunda sıkıntı devam ediyor. Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen golcü futbolcunun Nisan ya da Mayıs ayında futbol oynamaya başlayabileceği belirtiliyor.
Arsenal'i çalıştıran Arsene Wenger Hollanda gazetesi De Volkskrant'a yaptığı açıklamada, "Olumlu düşündüğümüzde Van Persie'nin dönüşü Nisan ayında olabilir. Ancak bu durum Mayıs ayına kadar da sürebilir." dedi.
Van Persie Hollanda Milli Takımı'nın İtalya ile oynadığı dostluk maçında İtalyan futbolcu Chielli'nin müdahalesiyle sakatlanmış ve sol ayak bileğinden Amsterdam'da ameliyat olmuştu.
Dış basında çıkan haberlerde Van Persie'nin Haziran ayında Güney Afrika'da düzenlenecek olan 2010 Dünya Kupası'nda da yer alamama endişesi bulunduğu belirtiliyor.
26 yaşındaki oyuncunun ilk yapılan kontrollerde 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağı belirtilmiş, ancak Christiano Ronaldo'nun da doktorluğunu yapan bilek sakatlıkları uzmanı Niek Van Dijk'in muayenesi, sorunun çok daha ciddi olduğunu göstermişti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla