Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 15:18   #2699
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sezer'i İstiyoruz Beşiktaş'a Gelebilir !

Beşiktaş, Manisaspor’la yollarını ayıran Sezer Öztürk’ü kadrosuna katıyor. Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, “Bazı hazırlıklar var, doğrudur. O hazırlıkların sonucuna göre Sezer Beşiktaş’a gelebilir” dedi.

Aynı programda konuşan Sezer ise “Önümüzdeki günlerde büyük kulüplerden bir tanesine transferim konusunda bir gelişme yaşanabilirim. Menajerim temaslarını sürdürüyor. Manisaspor’la da anlaşılırsa transferimin gerçekleşmesini istiyorum. Benim için önemli olan oynayabileceğim takımlara gitmek.

Kendimi büyük takımda oynamak için hazır hissediyorum. Futbol her yerde aynı şekilde oynanıyor. Hatta büyük takımda yetenekli futbolcular için daha iyi oynamak daha kolaydır; çünkü yanındaki adamlar futbolu bilen adamlar oluyor. Büyük takımda oynamak istiyorum” şeklinde konuştu.

SEZER’İ EZELDEN BERİ İSTİYORUZ

Sezer Öztürk, çok uzun süredir takip ettiklerini belirten yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, “Sezer, Manisaspor’a gelmeden, Almanya’daki günlerinden bu yana takip ettiğimiz bir oyuncu. Bazı hazırlıklar var. Doğrudur. O hazırlıkların sonucuna göre Sezer, Beşiktaş’a gelebilir” diyerek bu transfer gerçekleşmek üzere olduğunu ifade etti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline