Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 15:19   #2700
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs down Holosko Bombası !

Beşiktaş'la sözleşme yenilemeye yanaşmayan yıldız oyuncu, Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda forma giyip piyasasını yükseltmeye çalışacak.

Ligin devre arasında transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray yönetiminin, Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Holosko'nun peşinde olduğu iddia edildi. Akşam'ın haberine göre, Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Holosko'yu bizzat Başkan Adnan Polat'ın, Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Yıldırım Demirören'den isteyeceği kulislerde konuşuluyor. Beşiktaş, Delgado'nun sakatlığının düzelmesi durumunda gelecek ay lisansını yenileyerek 1 yabancısını göndermek zorunda. Siyah-Beyazlılar'ın bu sıkıntısından yararlanmak isteyen Galatasaray'ın, Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın da onayının alınması durumunda girişimlere bir an önce başlayacağı öğrenildi.

İMZA ATMAYA YANAŞMIYOR
CSKA Moskova ile oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında kaval kemiği kırılan ve yeşil sahalardan uzak kalan Holosko, bir yandan kuvvetlendirme çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da yönetimin masaya oturma teklifini geri çeviriyor. Beşiktaş yönetiminin baskılarına karşın imzaya yanaşmayan Slovak futbolcunun, sezon sonu Dünya Kupası finallerinde forma giyecek olması 'Güney Afrika'da kendini gösterip Türkiye'den ayrılmak istiyor' dedikodularına da neden oluyor. Arda Turan'ın 'Ada' aşkı da gözlerin Holosko'ya çevrilmesindeki en önemli etkenlerden biri olarak gösteriliyor. Ancak transfer edilse bile Holosko'nun en iyi ihtimalle takımla çalışmalara 3 hafta sonra başlayabileceği belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline