Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2009, 23:26   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benim Adım Fabregas

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier League'de 19. hafta karşılaşmasında Arsenal, Emirates Stadı'nda Aston Villa ile karşı karşıya geldi.
İlk yarısı 0-0 golsüz eşitlik ile biten karşılaşmada gülen taraf 3-0'lık skorla Arsenal oldu.
Arsenal'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 65. ve 80. dakikasında Cesc Fabregas, 90. dakikada Diaby'den geldi.
Mücadelenin 57. dakikasında Denilson'un yerine oyuna dahil olan Fabregas, attığı iki golden sonra karşılaşmanın 84. dakikasında sakatlanarak saha kenarına alındı.
Fabregas'ın oyundan çıktığı sırada Emirates Stadı'nı dolduran binlerce taraftar İspanyol oyuncuya büyük bir sevgi gösterisinde bulundu.
Bu sezon kendi sahasında oynadığı 9 maçta 8 galibiyet alan ve tek mağlubiyetini 3-0'lık skorla Chelsea karşısında alan Arsenal, Aston Villa karşısında aldığı kritik galibiyetin ardından ligdeki puanını 38'e yükselterek lider Chelsea ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Arsenal, 30 Aralık çarşamba günü Portsmouth ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Bu sezon Premier League'de müthiş bir performans sergileyen Aston Villa'nın 8 maçlık yenilmezlik serisi Arsenal karşısında bozuldu.
Ligde oynadığı son dört maçı da kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken ve yıllar sonra kendisine ilk dört sıra içerisinde yer bulan Martin O'Neil'ın takımı, Arsenal karşısında aldığı mağlubiyetin ardından 35 puanda kaldı. Aston Villa, 29 Aralık salı günü Liverpool ile kendi sahasında karşılaşacak.
Click the image to open in full size.
ADA'YA MİNİK BİR BAKIŞ!
İngiltere Premier Lig lideri Chelsea, deplasmanda Birmingham City ile golsüz berabere kalarak son iki haftada 4 puan kaybetti. İngiltere Premier Lig lideri Chelsea, deplasmanda Birmingham City ile golsüz berabere kalarak son iki haftada 4 puan kaybetti.
Ligde geçen hafta Sunderland karşısında alınan 4-3'lük galibiyetin ardından teknik direktör Mark Hughes'un görevine son veren ve yerine Roberto Mancini'yi getiren Manchester City, sahasında Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City ile karşılaştı.

Milli futbolcu, son 3 haftada olduğu gibi bu maçta da ilk 11'de sahaya çıkarken, 59. dakikada yerini Fuller'e bıraktı.Manchester City, 28. dakikada Petrov ve 45+3. dakikada Tevez'in golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazandı.
Geçen hafta deplasmanda puan cetvelinde son sırada bulunan Portsmouth'a 2-0 yenilen Liverpool, sahasında Wolverhampton Wanderers'i ağırladı. "Kırmızılar", 62. dakikada Gerrard ve 70. dakikada Benayoun'un attığı gollerle haftayı galibiyetle kapadı. Karşılaşmanın 53. dakikasında konuk takımdan Stephen Ward kırmızı kart gördü.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla