Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2009, 23:29   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hull City:1- Manchester United:3

İngiltere Premier Lig'da 19. haftanın kapanış maçında Manchester United, Hull City deplasmanına konuk oldu. Communications Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk takım Manchester United, Wayne Rooney'in muhteşem oyunuyla 3-1 kazandı.
İlk yarı biterken uzatma dakikalarında Wayne Rooney'nin attığı golle Manchester United devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarının 57. dakikasında Rafael'in rakibine yaptığı müdahale sonrasında orta hakem Alen Wiley penaltı noktasını gösterdi. Craig Fagan penaltı vuruşunu gole çevirerek durumu 1-1'e getirdi. Maçın 73. dakikasında ilk golü atan Rooney topla birlikte sağ kanattan ceza sahasına girdi ve pasını arka direkte bomboş durumda olan Ji-Sung Park'a çıkardı. Ama Park'tan önce Hull City'nin savunma oyucusu Andy Dawson çizgi üzerinde topu kendi ağlarına yolladı ve Manchester United yeniden öne geçti. Mücadelenin 82. dakikasında ilk golü atan ikinci golde katkısı olan Rooney, ceza sahasında pasını arka direkte bulunan Dimitar Berbatov'a çıkardı. Berbatov'a topu boş kaleye yollamak kaldı ve skor 3-1 oldu. Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmadı ve 'Kırmızı Şeytanlar' 3 puanı alan taraf oldu.

HER GOLDE WAYNE ROONEY DAMGASI!
Manchster United'ın bu galibiyetinde başrol oynayan isim İngiliz golcü Wayne Rooney oldu. İlk golü attı, ikinci golde yaptığı tehlikeli ortayı rakip savunma kendi ağlarına gönderdi. Ve son olarak üçüncü golde Berbatov'a 'al da at' dercesine vermiş olduğu gol pası sonucunda Manchester United'in galibiyetinin mimarı oldu.
Click the image to open in full size.
Bu galibiyetin ardından Manchester United puanını 40'a yükseltirken; Wolverhampton 19 puanda kaldı.
Premier Lig'de hafta içi oynanacak olan lig maçlarında Manchester United evinde Wigan Athletic'i, Wolverhampton ise Manchester City'i ağırlayacak.

İLK 11'LER Manchester United: Kuszczak, Rafael Da Silva, Vidic, Brown, Evra, Valencia, Carrick, Fletcher, Giggs, Berbatov, Rooney
Hull City: Myhill, Mendy, Gardner, Zayatte, Dawson, Garcia, Boateng, Olofinjana, Hunt, Altidore, Fagan
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla