Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2009, 23:30   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benitez'den Kuyt'a Övgüler

Click the image to open in full size.
Liverpool'un İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez Hollandalı orta saha oyuncuları Dirk Kuyt'un çok maç oynaması için zorlandığını ve biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.
Benitez, İngiltere Ligi'nde oynanan Wolverhampton Wanderers karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna giren Dirk Kuyt'ın daha sık dinlenmeye ihtiyacı olduğunu fakat oyuncunun şuan bunu yapabilecek durumda olmadığını söyledi. Benitez The News of the World'e yaptığı açıklamada sözlerine şu şekilde devam etti:
"Kuyt'ın dinlenmesini istiyorum ama bu zor. Şampiyonlar Ligi'nde Fiorentina'ya karşı oynanan karşılaşmada Dirk Kuyt'ı dinlendirmek istedik fakat onun yerine oynayacak olan David Ngog o gün hastaydı ve Kuyt oynamak zorunda kaldı. Kuyt her zaman yüzde yüz performans ile oynamak istiyor ve bunu bir çok maçta yapıyor. Liverpool'a katıldığından beri ne Hollanda Milli Takımı için ne de bizim için çok sayıda maç kaçırmadı."
Oyuncusunun performansı ile gurur duyduğunu söyleyerek açıklamalarına devam eden Benitez, Kuyt'ı eleştirmenin adil olamayacığını çünkü onun takım için her zaman çok çalışmak istediğini söyledi. Benitez sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Kuyt her zaman takımın en çok çalışan oyuncularından bir tanesi. Her zaman 12-13 kilometre civarında koşuyor. Her zaman aynı yoğunlukta. Kuyt her maç çok çalışıyor ve hata yaptığı zaman bir şey söyleyemezsiniz. Onun en iyisini yapmaya çalıştığını biliyoruz."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla