Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2009, 00:23   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gerrard'a Barça, Real ve İnter Kıskacı

Click the image to open in full size.
Serie A takımlarından İnter ile La Liga'nın iki dev kulübü Real Madrid ve Barcelona'nın yeni gözdesi Liverpool efsanesi Steven Gerrard.
La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Liverpool'daki kötü gidişatın devam etmesi halinde Gerrard'a 3 büyük kulübün transfer teklifi yapabileceği iddia edildi.
Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması halinde, Devler Ligi'ne katılma ihitmali garanti gibi olan Barcelona, İnter ve Real Madrid'in yıldız futbolcuyu kadrolarına katabilme savaşı vereceği haberde yer aldı.
Kırmızılılar'da yaşanan ekonomik kriz ve kulübün iki sahibi Tom Hicks ile George Gillett'in bankalara olan 350 milton Euro'luk borcu; bazı yıldız futbolcularını satmaya sebep olabilir.
Devler Ligi'ne erken havlu atan Liverpool'da yaşanan düş kırıklığının Premier Lig'de de sürmesi durumunda Gerrard'ın yanı sıra, Torres ve Mascherano'nun transfer olabileceği de öne sürüldü.
30 yaşına girecek olan Gerrard'ı özellikle Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun çok istediği biliniyor. Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde de Gerrard'ı Stamford Bridge'e getirmek için İngiliz oyuncuya teklif yapmış; fakat olumsuz cevap almıştı. Liverpool'un kaptanı için bonservis ücretinin 30-40 milyon Euro arasında olduğu da öğrenildi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla