Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 19:51   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sofuoğlu'nun Ayağı Kırıldı

Click the image to open in full size.

2007 Dünya Supersport Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, sezona şanssızlıkla başladı. Şampiyon sporcu, Sakarya'daki antrenman sürüşleri sırasında ayagini kirdi.
Sakarya'daki pistinde Arkadaslariyla 2010 sezonuna yönelik antrenman sürüşleri yapan Kenan Sofuoğlu'nun, sol ayak bileği kırıldı motokros. Milli motosikletçi yaptığı açıklamada, kış aylarında Memleketi Sakarya'da sezona hazırlık antrenmanı yaptığını anlattı. 2010 Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdürürken talihsizlik yaşadığını ifade eden Sofuoğlu, üzücü olayı şöyle anlattı:
"Motokros pistinde Kondisyon antrenmanı yapıyordum. Kış aylarında bunu haftanın 3-4 günü yapıyorum. Dün antrenman sırasında sol ayak bileğim döndü. Bu sırada ayağımın kırıldığını hissettim ve hastaneye gittim. Motordan düşmemiştim ama yine de kırıldı. İspanya'nın Valencia kentinde yapılan test sürüşlerinde düşmüştüm ve sol bileğimde zedelenme vardı. Doktorlar 3 ay ayağımın alçıda kalması gerektiğini söylediler. "
22-24 Ocak tarihlerinde Portekiz'de resmi test sürüşlerinin olduğunu ve katılıp katılamayacağı yönünde sıkıntılar yaşanacağını dile getiren Sofuoğlu, "Kırıkla ilgili doktorlar ameliyata gerek görmedi. Doğal yollardan daha hızlı iyileşecek. Ben resmi testlere katılmak istiyorum. 3 hafta sonra Portekiz'e gidip orada doktorlarımla tekrar durum değerlendirmesi yapacağım "diye konuştu.
Resmi testlere katılmaması halinde şampiyonaya 1-0 başlamış gibi olacağını ifade eden milli motosikletçi, "Takım 2010 için en büyük Yatırımı benim için geride yaptı. Takım menajerini de arayarak üzücü olayı söyledim. 2007 yılında şampiyon olduğum sezon öncesi de sağ el bileğimi kırmıştım. Umarım bu Sezonda sezonu şampiyonlukla tamamlarım "dedi.
Kenan Sofuoğlu, 2009 Dünya Süpersport Şampiyonası'nın 3. sırada tamamlamıştı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla