Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2010, 11:32   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mutu: "36 Kez Özür Dilemek İçin Aradım"

Click the image to open in full size.
Fiorentina'dan ayrılacağı söylentileri dolaşan Rumen futbolcu Adrian Mutu yaptığı açıklamada şimdilik Fiorentina'da kalacağını söyledi.
30 yaşındaki tecrübeli oyuncu GSPTV'ye verdiği röpörtajda Fiorentina taraftarlarına seslendi ve "Ortalıkta bir çok konuşma var ama ben şuan Fiorentina'dan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
İngiltere'ye transfer olması halinde Fiorentina'nın verdiği ücretten daha cezbedici bir ücret alacağını doğrulayan Mutu yaptığı açıklamada, "Davranışlarım ile paranın benim için önemli olmadığını ispatladığımı düşünüyorum. En azından yaz ayına kadar Fiorentina'dan ayrılmayacağım" ifadelerini kullandı.
İspanya maçından birkaç gün önce gece kulübüne gidip eğlenmesinden dolayı kendisi hakkında 'milli takım geleceği yok' açıklaması yapan ve aralarında sert bir ilişki bulunan Romanya Milli Takımı Razvan Lucescu hakkında da açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Razvan'ı 36 kere özür dilemek için aradım. Eğer benimle konuşmak isterse, nerede olduğumu biliyor."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla