Konu: Togo Çkildi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2010, 19:47   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Adebayor: "Hala şoktayız"

Manchester City'nin Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor 2010 Afrika Uluslar Kupası'nda takım otobüslerine yapılan silahlı saldırıdan sonra Togo'nun turnuvadan çekilebileceğini söyledi.
Yapılan silahlı saldırıda otobüs şoförü hayatını kaybederken, Togo Milli Takımından da bir kaç oyuncu yaralanmıştı. Takımının yıldız oyuncularından Emmanuel Adebayor BBC Radio Five Live'a yaptığı açıklamada, "Bence birçok oyuncu buradan ayrılmak istiyor. Bence bu turnuvada daha fazla bulunmak istemiyorlar çünkü yaşanan olayda bir ölüm gördüler."
"Birçok oyuncu ailelerinin yanlarına dönmek istiyor. Kimse gördüklerinden sonra uyuyamaz. Takım arkadaşlarından bir tanesini vücuduna kurşun yemiş, bilincini kaybetmiş ve ağlayan bir şekilde gördüler bu yüzden bir görüşmemiz olacak. Herkes odasına gidecek, dinlecek ve cumartesi neler olacağını göreceğiz. Hayatımız için iyi bir karar vereceğiz." "Hala şoktayız. Eğer güvenlik sağlam değil ise buradan ayrılıyor olacağız. Onların hayatlarını vermek için hazır olacaklarını sanmıyorum. Takım olarak konuşacağız ve kariyerimiz, yaşamımız ve ailemiz için iyi olacağını düşündüğümüz bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla