Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 11:44   #1
~Taßîta
 
~Taßîta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Bu Yılın Çizmeleri

2010 Yılının Çizme Modelleri
Click the image to open in full size. 2010′un En Şık Çizme Modelleri - Çizme Modelleri - 2010 Çizme Modelleri



2010 yılı trendleri nasıl olacak? Bu sene ne tür ayakkabılar giyilecek? Uzun çizmemi yoksa kısa bot mu? Klasik mi spor mu? Çivi topuk mu dolgu topuk mu?

Vitrinlerde yeni yeni yerlerini alan çizmeler ve botlar göz kamaştırırken, iş birini beğenmeye geldiğinde kafalar karışıyor. Birbirinden şık “dize kadar olan çizmeler mi yoksa kısa ve çok trend duran bileğe kadar olan kısa botlar mı” derken kararsızlığa düşüyorsanız işte size senenin en şık çizme modelleri


Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

GUCCI markası 2010 koleksiyonunu sundu. Koleksiyonda uzun çizmeler de mevcut, kısa botlarda ve spor modellerde… Tek yapmanız gereken birisini beğenmek ki bunca şık modellerin arasında işiniz kolay olacaktır.

Hemen hemen her tarza uygun modellerin vitrinlerde yerini alması moda tutkunlarının yararına bir sene olacağını gösteriyor. İster uzun çizme giyin ister kısa, yine modayı yakalamış olacaksınız.

Click the image to open in full size.
__________________
Trabzn kadroda olmyan oyuncuyu oyuna aldığı için Hükmen mağlup sayılıyormuş kupa fbnin ayrıntılar linkte: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
~Taßîta Ofline   Alıntı ile Cevapla