Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 11:47   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Afrika Uluslar Kupası 4-4'lük başladı..

Afrika Uluslar Kupası'nın açılış maçının son dakikalarında inanılmaz anlar yaşandı. Öncesinde olaylar yaşanan turnuvanın açılış maçında ev sahibi Angola ile Mali karşı karşıya geldi. Angola son dakikalarına 4-1 önde girdiği maçı 4-4 berabere bitirerek adeta şok yaşadı.

Karşılaşmada ilk gol ev sahibinden geldi. Flavio 36. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. 42. dakikada yine Flavio farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Angola ikinci yarıda da gollere devam etti. 67. dakikada penaltı kazanan ekipte Gilberto topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. 74. dakikada hakem bir kez daha penaltı düdüğü çaldı ve bu kez Manucho farkı dörde yükseltti.

Ne olduysa 79. dakikadan itibaren oldu. Barcelonalı yıldız futbolcu Seydou Keita Mali'nin ilk golünü attı. Angola normal sürede son üç dakikaya 4-1'lik skor avantajıyla girdi ancak 88'de Mali'nin gol yağmuru başladı. Sevilla'nın golcü futbolcusu topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye indirdi. Karşılaşmada uzatma dakikalarına geçildiğinde Seydou Keita bir kez daha sahneye çıktı ve 90+3'te farkı bire indirdi. Art arda yediği gollerle şaşkına dönen Angola'ya son darbeyi 90+5'te Yatabare vurdu ve maç 4-4 eşitlikle tamamlandı.

50.000 seyircinin izlediği mücadelenin son anları inanılmaz heyecanlı geçti. Bu sonuçla iki takım da kupaya birer puan alarak başladılar.


Fanatik Video / Dünya'dan Futbol / Angola 4-4 Mali
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla