Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2006, 08:45   #231
Dartagnan
 
Dartagnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
markus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pascal Cygan Beşiktaş’ta

İsmail ER

Click the image to open in full size.Siyah beyazlılar peşinde olduğu Boumsong, Ayala ve Helguera’dan olumsuz cevap alınca Tigana’nın listesinde son sırada bulunan, Arsenal’in de gözden çıkardığı Fransız futbolcuyla anlaştı.

BEŞİKTAŞ, son yabancı transferini Pascal Cygan ile gerçekleştirdi. Siyah beyazlı yöneticiler, Tigana’nın transfer listesinde son sırada bulunan Fransız oyuncuyu, teklif götürdükleri diğer futbolcuların olumsuz cevap vermesi üzerine renklerine bağladı. Beşiktaş ilk önce Tigana’nın transfer edilmesini istediği Jean Alain Boumsong’dan müthiş bir çalım yedi. Siyah beyazlı kulüple her konuda anlaşmaya varan Fransız defans oyuncusu, son anda Tigana’ya telefon açarak, "Beşiktaş’a gelirdim ama sen olduğun için gelmiyorum. Ben Juventus’la anlaştım" dedi.

Ufak pürüzler var

Ayala ve Helguera konusunda uzun görüşmelere rağmen somut adım atamayan Beşiktaş yönetimi, Fransız hoca Tigana ile yaptığı durum değerlendirmesi sonucunda rotayı Arsenal’in gözden çıkardığı Pascal Cygan’a yöneltti. İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan Pascal Cygan’ın bugün öğle saatlerinde İstanbul’a geleceği ve yöneticilerle yapacağı pazarlık sonrasında imza atacağı öğrenildi.

Hürriyet
Adamın hiç utanması yok ki.. daha dün helguerayı transfer etmişti... Ya bu Pascal doğru dürüst maç oynamamış, ağır ve yaşlı adam... Helguera bundan 10 kat daha yararlı olur... Helguera hem ön libero da oynayabilir, bir sürü gol atar bir de Yüreğiyle oynar... HEL-GU-E-RAA.....
Dartagnan Ofline