Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2010, 20:43   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.City'in Yeni Bombası

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Napoli'nin Slovak yıldızı Marek Hamsik ile görüşmeler başladı.

2010 Dünya Kupası'nda Slovakya Milli Takımı ile mücadele edecek olan Hamsik'in transferini bitimek için harekete geçen Manchester City yönetimi Napoli'ye 24 milyon avro'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Manchester City'in çiçeği burnunda teknik direktörü Mancini konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Inter'de teknik adamlık yaparken de Hamsik'i takımımda gömek istediğimi yönetimi bildirmiştim ancak o anki şartlar bu transferin gerçekleşmesini engelledi. Hamsik gerçekten çok iyi bir futbolcu ve oynadığı her takıma fazlasıyla katkı sağlayabilecek bir kapasitede bir isim. Tabii ki onu takımımda görmek isterim. Ancak Napoli gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyor ve kendilerine bu doğrultuda bir hedef koydular. Biz gerekeni yapacağız ancak Hamsik transferinde onların kararı belirleyici olacak" ifadelerini kullandı.
2012 yılına kadar Napoli ile sözleşmesi bulunan Hamsik, 2004 yılından bu yana İtalya'da forma giyiyor. 2007 yılında Brescia'dan Napoli'ye transfer olan yıldız futbolcu, bu tarihten sonra oynadığı 86 maçta 26 kez ağları havalandırdı ve Avrupa'nın önde gelen birçok kulübünün de dikkatini çekmeyi başardı. Slovakya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla da göz dolduran Hamsik, Dünya Kupası Elemeleri'nde takımı adına iki kez de ağları havalandırarak ülkesinin ilk kez Dünya Kupası'na gitmesini sağlamıştı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla