Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 19:23   #3
bentolga
 
bentolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Zaten Beşiktaş'ın kuruluşunda futbol etkin değil, boks, güreş, ağırlık kaldırma sporlarıyla kurulmuş bir kulüp.

Futbolu bir kenara koyarsak, erkek basketbolda El-Amin'le birlikte başlayan havayla Ülker ve Efes posta koymuştur. Ve basketbolun rengidir Beşiktaş. Şimdi istikrarlı fakat büyük hedeflere varacak bir gücü pek yok. Ayrıca bu takımın herhangi bir kupa alamaması taraftarın heyecanını öldürdü.

Bayan basketbol takımı ise her geçen sene erimekte.

Erkek voleybol bu sene 1. lige yeniden çıktı ve ilk hedef ligde kalmak. Bayan takım ise altyapıdan çok genç oyuncularla oynuyor, diğer takımlarla bütçesi mukayese bile edilemez.

Hentbol Beşiktaş'tan sorulur ve hentbola olan bir ilgi varsa bu Beşiktaş'tan kaynaklanmaktadır. Fenerbahçe ve Galatasaray hentbola girmeyi fuzuli olarak görmektedir, bu da onların spora bakış açısını gösteriyor. Bu iki takım sponsor bulunduğu takdirde hentbola girecek ya da biri girerse, öbürü de ona rakip olmak için girecek.

Satranç, boks ve masa tenisinden zaman zaman güzel haberler alabiliyoruz.

Son olarak bedensel engellilerde basketbola gelirsek, bu konuda Beşiktaş'ın bakış açısı Galatasaray ve Saran Anadolu gibi rakiplerine göre çok farklı. Öncelikle Beşiktaş'ın buradaki amacı engelli biricik VATANDAŞlarımızı topluma kazandırmak, o yüzden kadrosunda yabancı yok. Alacağı her yabancı bir Türk'ü kaybetmek olur ki, bu Beşiktaş ile bağdaşmıyor.

Eğer spor dallarında yüksek başarımlar sürekli olursa, taraftar da maçlara gidebilir. Şunu da unutmayalım Beşiktaş ortadirektir, öyle her yere gidemez.
bentolga Ofline   Alıntı ile Cevapla