Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 23:12   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kumbara Buldun At :5-1

Click the image to open in full size.
İLK YARI
Soğuk bir İstanbul akşamında tribünlerde yer yer boşluklar olsa da Ali Sami Yen Stadı'nı dolduran taraftarların mücadeleye ilgisi azımsanmayacak kadar fazlaydı. Bir tarafta yıldız isimleri bünyesinde bulunduran Galatasaray, diğer tarafta ise mütevazi kadrosuyla kendini göstermek isteyen Denizli Belediyespor vardı sahada.
Grup mücadelelerinde oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Galatasaray, 3 maçını da kaybeden zayıf rakibi önünde fazla zorlanmadı. ilk 25 dakikalık periyotta 3-0 öne geçen sarı-kırmızılılar, oyunu istediği gibi yönlendirdi. Afrika Kupası Elemeleri'nde milli takımıyla birlikte olan Keita'nın yerine görev yapan Barış Özbek 2 gol, 1 asist yaparak Keita'yı aratmadı.
Bu dakikalardan sonra Denizli Belediyespor tamamen Galatasaray'a teslim olmuş bir görüntü verdi. Rijkaard'ın talebeleri de sezonun en rahat maçlarından birini çıkarıyordu. Hava soğuktu ancak sarı-kırmızıların golleri tribünleri ısıtmaya yetti.
İKİNCİ YARI
İkinci yarı yine Galatasaray'ın baskısıyla başladı. Denizli Belediyespor ise haddini bilerek oynamaya devam etti. Ancak Galatasaray'ın zayıf rakibi karşısında bir anlık rehavete kapılması gol yemesine neden oldu. Yenen golün ardından sahanın tek hakimi yine Galatasaray'dı.
'Sonucu önceden belli' diye tabir edilen maçlardan biri olan Galatasaray-Denizli Belediyespor mücadelesinde 46. dakikada oyuna dahil olan Emre Çolak'ın ortaya koyduğu güzel futbol ve bu oyununu 2 golle süslemesi sarı-kırmızılılar adına sevindiriciydi.
90 dakika sonunda, bu kupayı 14 kez müzesine götüren Galatasaray, maçı 5-1 kazanarak gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakaladı.
GALATASARAY: 5 - DENİZLİ BELEDİYESPOR: 1
Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Hakan Özkan, Adil Sinem, Serkan Akarca

Galatasaray: Aykut, Uğur, Servet (Dk. 71 Emre Güngör), Mehmet Topal, Hakan Balta, Barış, Mustafa Sarp, Elano (Dk. 59 Ayhan Akman), Caner (Dk. 46 Emre Çolak), Arda, Nonda
Yedekler: Ufuk, Emre Güngör, Ayhan, Çetin, Linderoth, Berkin, Emre Çolak
Teknik Direktör: Frank Rijkaard

Denizli Belediyespor: Emin, Hasan Ali (Dk. 46 Cengiz), Fatih, Ahmet, Adem, Umut (Dk. 63 Burak), Cem (Dk. 46 İsmail), Salih, Barış, Volkan, Hakan
Yedekler: Oğuz, Hasan, Ali Helvacı, Cengiz, Serkan, Burak, İsmail
Teknik Direktör: Hakan Dolutaş

Goller: Dk. 9 Caner Erkin, Dk. 18 ve 23 Barış Özbek, Dk. 61 ve Dk. 64 Emre Çolak (Galatasaray); Dk. 50 Volkan Kabadayı (Denizli Belediyespor)
Sarı Kartlar: Adem Gökçe, Fatih (Denizli Belediyespor)
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla