Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2006, 12:44   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow avrupada son gun transferleri

Avrupa'da son gün transferleri - 01/09/2006 12:30
İngiltere: Chelsea, İngiltere milli takımının sol beki Ashley Cole'u beş milyon sterlin ve Fransız savunmacı William Gallas karşılığında Arsenal'den transfer etti. 51 kez milli formayı giyen 25 yaşındaki Cole uzun süredir Chelsea'nin transfer listesindeydi. 29 yaşındaki Gallas 2001 yılında Marsilya'dan Chelsea'ye transfer oldu ve takımın üstüste iki lig şampiyonluğuna önemli rol oynadı.

İspanya: Real Madrid, Arsenal'in İspanyol forveti Jose Antonio Reyes'i bir yıllığına kiraladı, karşılığında Brezilyalı orta saha oyuncusu Julio Baptista'yı İngiliz takımına gönderdi.

Brezilya: Santos, transfer döneminde Türk takımlarının da ilgilendiği Brezilya milli takımı oyuncusu Ze Roberto'yu kadrosuna kattı. Real Madrid, Bayer Leverkusen ve Bayern Münih'te forma giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu 1998 yılından bu yana Avrupa'da top koşturuyordu.

Hollanda: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden PSV Eindhoven, Valencia'dan Hollanda milli takımının eski forveti Patrick Kluivert ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 79 kez milli olan Kluivert geçtiğimiz sezon sakatlıklar yüzünden sadece 10 maçta forma giydi ve bir gol attı. PSV, Liverpool'dan Hollandalı savunma oyuncusu Jan Kromkamp ile de beş yıllık sözleşme yaptı. Hollanda şampiyonu, ABD'li forvet DaMarcus Beasley'i Manchester City'e kiraladı.

Hollanda: Feyenoord, Ajax'ın Yunan forveti Angelos Charisteas ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 2.5 milyon euroya mal olan 26 yaşındaki futbolcu Ajax'ta 31 maçta 10 gol kaydetti.

İtalya: Valencia'nın İtalyan orta saha oyuncusu Stefano Fiore Serie A ekibi Torino'da bir sezon kiralık olarak forma giyecek. 2004'te Lazio'dan Valencia'ya transfer olan 31 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Fiorentina'da kiralık oynadı.

İngiltere: Blackburn Rovers, Roma'nın 29 yaşındaki Kongolu forveti Shabani Nonda'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

İspanya: Villarreal, Arsenal'den Fransız savunma oyuncusu Pascal Cygan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

İngiltere: Portsmouth, İngiltere milli takımının eski forveti Andy Cole, Kamerunlu kanat oyuncusu Roudolphe Douala Mbela ve Hırvatistan milli takımının oyun kurucusu Niko Kranjcar'ı transfer etti.

İtalya: Tottenham Hotspur, 20 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Defendi'yi bir yıllıığına Roma'ya kiralık olarak verdi.

Portekiz: Portekiz şampiyonu Porto, Uruguay milli takımında forma giyen 21 yaşındaki savunma oyuncusu Jorge Fucile ile bir yıllık sözleşme imzaladı

Konu Adelaar tarafından (17-11-2006 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline