Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2006, 12:59   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beni Alex'le kıyaslamayın

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, Fenerbahçeli Alex de Souza ile farklı mevkilerde oynadıklarını, bu nedenle birbirleriyle kıyaslanmamaları gerektiğini söyledi. Ricardinho, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul'a geldiği ilk günden beri Beşiktaş taraftarından çok etkilendiğini belirterek, "Gerek maçta olsun gerek maç sonrası olsun takımlarını sürekli destekliyorlar. Geldiğim ilk gün havaalanında müthiş bir şekilde beni karşıladılar. Takıma hep pozitif bir hava veriyorlar" diye konuştu.
Fenerbahçeli futbolcu Alex ile çocukluk arkadaşı olduğunu dile getiren Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti: "Kendisiyle ailece görüşüyoruz. İstanbul'a geldiğimde de onunla telefonla görüştüm. Ancak futbolla ilgili görüşmedik. Şu an sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Evimi hazırlıyorum ve bu zor bir dönem benim için. O konuda görüştük. Öte yandan Alex orta sahada ileriye dönük oynuyor ben ise orta sahanın sol tarafında oynuyorum, kıyaslanmamız yanlış olur. Ben takımım için o da takımı için iyi oynayacak, bu nedenle bizi kıyaslamamak gerekir."
Siyah-beyazlı takımın Arjantinli futbolcusu Delgado'nun çok önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Ricardinho, "Delgado çok hareketli bir oyuncu, birbirimizle iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. Takım için çok faydalı bir oyuncu" dedi


Kaynak: AA
__________________
Bu sene sampiyon gorelim sizi,
Olmeden mezara koymayin bizi,
Korkutmaz bizleri musalla tasi,
Olumune seviyoruz biz BESIKTASI
Josekleberson Ofline